Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Als de padden schreeuwen

Lieneke Dijkzeul

prijs: € 21.99

Paperback

ISBN: 9789026328916


Over het boek

‘Als padden schreeuwen’ is de nieuwe spannende thriller van bestsellerauteur Lieneke Dijkzeul. Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een val op de koude vloer van haar badkamer. Ze is ervan overtuigd dat dit haar dood wordt. Ze wordt gered, overleeft, maar raakt geobsedeerd door het idee dat ze wraak moet nemen op haar redders. Ze bedenkt een even simpel als doeltreffend plan. In ‘Als padden schreeuwen’ laat Dijkzeul in haar kenmerkende ragfijne stijl zien hoe onmacht kan uitgroeien tot wraak. Lieneke Dijkzeul schrijft thrillers, scenario’s en kinderboeken. Haar thrillers, met inspecteur Vegter in de hoofdrol, werden genomineerd voor verschillende prijzen, zoals De Gouden Strop, de Diamanten Kogel en de Crimezone Thriller Award.Als padden schreeuwen van Lieneke Dijkzeul is het zesde deel van de Paul Vegter-serie. Dijkzeul laat in haar kenmerkende ragfijne stijl zien hoe onmacht kan uitgroeien tot wraak.
`Als padden schreeuwen is de nieuwe spannende thriller van bestsellerauteur Lieneke Dijkzeul. Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een val op de koude vloer van haar badkamer. Ze is ervan overtuigd dat dit haar dood wordt. Ze wordt gered, overleeft, maar raakt geobsedeerd door het idee dat ze wraak moet nemen op haar redders. Ze bedenkt een even simpel als doeltreffend plan. In `Als padden schreeuwen laat Dijkzeul in haar kenmerkende ragfijne stijl zien hoe onmacht kan uitgroeien tot wraak. Lieneke Dijkzeul schrijft thrillers, scenario s en kinderboeken. Haar thrillers, met inspecteur Vegter in de hoofdrol, werden genomineerd voor verschillende prijzen, zoals De Gouden Strop, de Diamanten Kogel en de Crimezone Thriller Award.
TitelAls de padden schreeuwen
Auteur(s)Lieneke Dijkzeul
ISBN9789026328916
Afmetingen215x136x24 mm
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht374 gram

  Weer een hoog niveau!

Geschreven op zaterdag 25 oktober 2014 door Wim Krings

Inmiddels alweer het zesde boek met Paul Vegter als inspecteur. In dit boek is hij echter minder prominent aanwezig dan in de andere boeken. De belangrijkste persoon is Charlotte. Zij heeft in het verleden een ernstig ongeluk in haar huis gehad maar haar redders bedankt ze niet met redenen! Wraakgevoelens blijft ze houden totdat ze de kans krijgt om deze uit te voeren! Als de mannen vermist worden slaat de vrouw van een van hun alarm maar de politie reageert erg lauw. Vegter en zijn team gelooft het wel en heeft meer aandacht voor een andere zaak. daar komt ook bij dat Talsma, een trouwe compagnon, net zijn vrouw heeft verloren en dat maakt het er niet makkelijker op. Ondanks dat Taslma wil blijven werken.

Als padden schreeuwen is een goed opgezette thriller waarbij verschillende verhaallijnen weer goed tot zijn recht komen. Deze lijnen komen ook weer mooi samen en dat zorgt voor een goede ontknoping.

Daarnaast zie je de hoofdpersonen in het verloop van de serie steeds wat veranderen  en worden het mensen van vlees en bloed en niet alleen een karakter uit een boek. Erg knap is het ook dat Lieneke Dijkzeul het goed volhoudt om de plaats waar het zich afspeelt niet te verklappen!

  Weer een hoog niveau!

Geschreven op zaterdag 25 oktober 2014 door Lillian Horward

Inmiddels alweer het zesde boek met Paul Vegter als inspecteur. In dit boek is hij echter minder prominent aanwezig dan in de andere boeken. De belangrijkste persoon is Charlotte. Zij heeft in het verleden eenb ongeluk gehad maar haar redders bedankt ze niet met redenen! Wraakgevoelens blijft ze houden totdat ze de kans krijgt om deze uit te voeren! Als de mannen vermist worden slaat de vrouw van een van hun alarm maar de politie reageert erg lauw. Vegter en zijn team gelooft het wel en heeft meer aandacht voor een andere zaak. daar komt ook bij dat talsma, een trouwe compagnon, net zijn vrouw heeft verloren en dat maakt het er niet makkelijker op. Ondanks dat Taslma wil blijven werken.

Als padden schreeuwen is een goed opgezette thriller waarbij verschiollende verhaallijnen weer goed tot zijn recht komen. Deze lijnen komen ook weer mooi samen en dat zorgt voor een goede ontknoping.

Daarnaast zie je de hoofdpersonen in het verloop van de serie steeds wat veranderen  en worden het mensen van vlees en bloed en niet alleen een karakter uit een boek. Erg knap is het ook dat Lieneke Dijkzeul het goed volhoudt om de plaats waar het zich afspeelt niet te verklappen!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!