Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Moord op chic E-Boek

Harper Lin

prijs: € 3.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026174292


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Barbara Gold. Leeftijd: zeventig jaar. Ogen: blauw. Haar: grijs. Gewicht: gaat je niks aan. Specialismen: undercover surveillance, kleine wapens, chemische wapens, politiek van het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Huidige status: gepensioneerd weduwe en oma. Toevoeging aan huidige status: loopt opnieuw de kans zich dood te vervelen nu de spanning van een van de hoogtepunten in mijn leven over is. Nou ja, tot dat mes, dan.

Wanneer ex-CIA-agent Barbara een chic – en sáái – liefdadigheidsdiner bijwoont in de Cheerville Country Club, eindigt de avond een stuk interessanter wanneer een man wordt doodgestoken in het mannentoilet. Barbara is als eerste op de plaats delict, waardoor ze een hoofdverdachte is. Nou ja, totdat haar oude werkgever, de CIA, dat kleine misverstand voor haar oplost. Nu moet ze samenwerken met een stel zeer onwaarschijnlijke bondgenoten op zoek naar de rijke stinkerd die zijn of haar neus niet ophaalde voor een staaltje moord en doodslag… Boek 6 in de Codenaam: Pensionado-serie. Na een moord in de Cheerville Country Club, gaat gepensioneerd CIA-agente Barbara Gold op zoek naar de dader. Geld stinkt niet, maar dit zaakje wel!
TitelMoord op chic
Auteur(s)Harper Lin
ISBN9789026174292
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 3.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!