Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Het perfecte shot E-Boek

Harper Lin

prijs: € 3.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026174278


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Barbara Gold. Leeftijd: zeventig jaar. Ogen: blauw. Haar: grijs. Gewicht: gaat je niks aan. Specialismen: undercover surveillance, kleine wapens, chemische wapens, politiek van het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Huidige status: gepensioneerd weduwe en oma. Toevoeging aan huidige status: zo hyper als een tienermeisje op weg naar haar eerste boybandconcert.

Hollywood komt naar Cheerville! Ex-CIA-agent Barbara’s nieuwe thuisbasis is in rep en roer vanwege de komst van filmster Cliff Armstrong, actieheld van het witte doek en de geheime (of niet zo geheime) liefde van miljoenen zwijmelende filmfans. Oh, en zijn hele filmploeg. Maar wanneer Cliffs stuntdubbel op de set wordt gedood, komt Barbara al snel tot de conclusie dat dit geen ongeluk was, en Cliff het eigenlijke doelwit. Vastbesloten haar idool te beschermen, infiltreert Barbara de filmset als figurant. Maar kan ze een wankel plot, een arrogante acteur en een Hollywood-blockbuster redden zonder haar eigen dekmantel op te blazen? Boek 5 in de Codenaam: Pensionado-serie. Iemand wil filmster Cliff Armstrong vermoorden, dus het is aan gepensioneerd CIA-agente Barbara Gold haar idool te beschermen. The Show Must Go On!
TitelHet perfecte shot
Auteur(s)Harper Lin
ISBN9789026174278
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 3.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!