Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De naakte waarheid E-Boek

Harper Lin

prijs: € 3.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026174254


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Barbara Gold. Leeftijd: zeventig jaar. Ogen: blauw. Haar: grijs. Gewicht: gaat je niks aan. Specialismen: undercover surveillance, kleine wapens, chemische wapens, politiek van het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Huidige status: gepensioneerd weduwe en oma. Toevoeging aan huidige status: heeft ontdekt dat een slaperig voorstadje in Amerika net zulke explosieve geheimen kan bewaren als Kaboel of Bagdad.

Ex-CIA-agent Barbara is er getuige van dat een vrouw op klaarlichte dag wordt aangereden door een auto. Geen ongeluk, maar een koelbloedige moord. Na wat speurwerk ontdekt Barbara een onverwacht feit over haar nieuwe thuisbasis, het slaperige Cheerville, New England: er is een nudistencamping aan de rand van de stad, en het slachtoffer was een actief lid. Op zoek naar de moordenaar moet Barbara zich letterlijk en figuurlijk blootgeven in een missie die haar niet in de koude kleren gaat zitten! Boek 4 in de Codenaam: Pensionado-serie. Gepensioneerd CIA-agente Barbara Gold volgt het spoor van een moord naar een nudistencamping in de stad, en moet zich blootgeven om de moord op te lossen!
TitelDe naakte waarheid
Auteur(s)Harper Lin
ISBN9789026174254
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 3.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!