Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Vermist op Red River Road E-Boek

Anna Downes

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026174155


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Vermist op Red River Road van Anna Downes.

Een jaar geleden verdween de vrijgevochten Phoebe spoorloos aan de afgelegen Coral Coast van Australië. Geen getuigen, geen aanwijzingen, geen DNA; de zaak is een cold case geworden. Haar zus Katy weigert haar zus op te geven. Met de socialmedia-accounts van haar zus als leidraad, volgt Katy Phoebes weg terug. Welke aanwijzing heeft de politie gemist? En was ze wel zo gelukkig als haar posts deden vermoeden?

Dan komt Beth op haar pad, een jonge vrouw op de vlucht voor een duister verleden, en mogelijk Katy’s enige kans de waarheid te achterhalen. De vrouwen trekken het ruige achterland in om te achterhalen wat er met Phoebe is gebeurd. Een adembenemende plek, maar mogelijk dodelijk… Als haar zus verdwijnt tijdens haar reis met een camper door Australië, gaat Katy aan de hand van Phoebes socialmedia-accounts op zoek. Een gevaarlijke, mogelijk dodelijke, tocht, zo blijkt al snel…
TitelVermist op Red River Road
Auteur(s)Anna Downes
ISBN9789026174155
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!