Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Winter in Madrid

C.J. Sansom

prijs: € 15.00

512 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026152733


Over het boek

Najaar 1940, de Spaanse Burgeroorlog is voorbij. In Europa rukken de nazi’s op en hoewel Spanje zich neutraal heeft verklaard, wil Franco zich bij Hitler aansluiten. Oorlogsveteraan Harry Brett wordt door de Britse geheime dienst gevraagd om het vertrouwen te winnen van zijn oude schoolvriend Sandy Forsyth, die ervan wordt verdacht contacten te onderhouden met de Spaanse falangisten. Harry reist naar Madrid en ontmoet daar Sandy en diens vriendin Barbara. Barbara heeft haar eigen geheim: zij is op zoek naar haar vroegere minnaar Bernie Piper, die met de Internationale Brigades vocht tegen de fascisten. Hij wordt vermist en zou zijn omgekomen, maar Barbara weigert dat te geloven…

Tegen de achtergrond van een verpauperd en angstig Madrid schildert C.J. Sansom op briljante wijze een ontroerend en genuanceerd beeld van de tijdgeest. Het resultaat is een aangrijpend verhaal over verlangen, hebzucht en verraad. Winter in Madrid is een historische thriller en een romantische vertelling in één.

'Een intelligent boek, goed en sfeervol geschreven. Uitzonderlijk goed.' Vrij Nederland, vijf sterren

'Een overtuigende en ontroerende historische roman, en tegelijkertijd een spannende thriller.' Sunday Times

Najaar 1940, de Spaanse Burgeroorlog is voorbij. Madrid ligt in puin, de nazi’s rukken op. Spanje heeft zich neutraal verklaard maar Franco koestert de wens om zich bij Hitler aan te sluiten.
TitelWinter in Madrid
Auteur(s)C.J. Sansom
ISBN9789026152733
Afmetingen215x140x37 mm
Aantal pagina's512
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht566 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!