Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De Cock en moord op stand (deel 90)

Baantjer

prijs: € 10.99

144 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026152283


Over het boek

Op een ijzig koude ochtend krijgt De Cock de melding dat er een lijk is aangetroffen in het Paleis op de Dam. Een jonge man is neergestoken op klaarlichte dag te midden van de andere bezoekers. De Cock staat voor een raadsel, waarom is de aan lager wal geraakte jonkheer Hugo van Coevorden van het leven beroofd? En waarom uitgerekend op die plek? Het onderzoek loopt al snel vast en een nieuwe moord vraagt de aandacht van De Cock: in een antiquariaat in de Voetboogsteeg is eigenaar Tjerk Somers vermoord aangetroffen tussen de opgestapelde boeken.

De zaken lijken aanvankelijk niet met elkaar te maken te hebben, maar terwijl De Cock en Vledder in de gure winterkou onderzoek doen, komt er langzamerhand toch een verrassend verband naar voren tussen de moorden...

Alleen bij de eerste druk van de paperback van De Cock en moord op stand zit het mini-boekje De Cock en moord als verlossing, inclusief de schrijfwedstrijd.

Een moord in het Paleis op de Dam gevolgd door een moord op een antiquair. De Cock en Vledder onderzoeken het verband tussen beide zaken.
TitelDe Cock en moord op stand (deel 90)
Auteur(s) Baantjer
ISBN9789026152283
Afmetingen200x129x15 mm
Aantal pagina's144
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 10.99
BindwijzePaperback
Gewicht202 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.