Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ultiem bewijs

Peter James

prijs: € 22.50

496 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026146626


Over het boek

In de traditie van de ‘Da Vinci Code’ van Dan Brown, schreef Peter James (bekend van de Roy Grace-serie) ‘Ultiem bewijs’ (Absolute Proof)

Onderzoeksjournalist Ross Hunter krijgt een telefoontje van ene Harry F. Cook. Deze oude man beweert bewijs te hebben voor het bestaan van God en hij wil dat Ross degene is die hem helpt bij het laatste stuk van zijn zoektocht. Ross is sceptisch maar ook geïntrigeerd en met behulp van een set coördinaten die Cook hem geeft, begint hij aan een ingewikkelde en gevaarlijke taak. Hij volgt de coördinaten die hem van Glastonbury via de Vallei der Koningen naar Los Angeles brengen. Met gevaar voor eigen leven, want al snel blijkt dat niet iedereen gecharmeerd is van het idee dat het bestaan van God aangetoond kan worden…

’Ultiem bewijs’ kreeg lovende recensies van oa Lee Child en David Baldacci.Een journalist krijgt een set coördinaten die hem op het spoor brengen van het bewijs voor het bestaan van God. De gevaarlijke zoektocht brengt hem van Glastonbury en Egypte naar Los Angeles.
TitelUltiem bewijs
Auteur(s)Peter James, Peter James
ISBN9789026146626
Afmetingen228x150x35 mm
Aantal pagina's496
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 22.50
BindwijzePaperback
Gewicht763 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!