Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Kiekeboe

Chris McGeorge

prijs: € 21.99

304 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024585939


Over het boek

De Standedge-tunnel: de langste scheepvaarttunnel in Engeland. Vorig jaar gingen zes studenten naar binnen op een boot. Na twee├źnhalf uur kwam alleen Matthew aan het andere eind van de tunnel tevoorschijn, buiten bewustzijn.

Het verhaal van de Standedge Zes is zo veel mogelijk buiten de landelijke pers gehouden. Het politieonderzoek kon slechts concluderen dat Matthew zijn vrienden had vermoord, en de lichamen zo had verborgen dat hij later kon terugkomen om de lijken te verplaatsen naar een geheime locatie. Maar Matthew blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Robin Ferringham is nog steeds in de rouw na de verdwijning van zijn vrouw, Sam. Dus als Matthew hem om hulp vraagt, en zegt dat hij is doorverwezen door Sam, heeft Robin geen andere keuze dan in te stemmen met het vreemde verzoek. Maar kan hij Matthew wel vertrouwen? En hoe lost hij deze onoplosbare zaak op?

Kiekeboe, van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rond de verdwijning van vijf studenten in de grootste scheepvaarttunnel van Engeland.

TitelKiekeboe
Auteur(s)Chris McGeorge, Chris McGeorge
ISBN9789024585939
Afmetingen228x150x25 mm
Aantal pagina's304
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdUitverkocht
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht457 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!