Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Ooorsprong

Dan Brown

prijs: € 7.50

544 pagina's, Hardback

ISBN: 9789024577927


Over het boek

Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait om de belangrijkste vragen ooit: die naar onze herkomst en onze toekomst.

Bilbao, het Guggenheim. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, is te gast bij de spectaculaire onthulling van Edmond Kirsch' ontdekking. Kirsch, een wereldberoemde, controversiƫle miljardair en futurist, claimt dat zijn ontdekking de wetenschap voor altijd zal veranderen, maar de onthulling ontaardt in chaos. Langdon weet ternauwernood te ontsnappen samen met Ambra Vidal, de elegante museumdirecteur. Ze vinden tegenover zich een bijna alwetende vijand met banden naar het Spaanse koningshuis en moeten, vertrouwend op hun gebundelde kennis, in een race tegen de klok symbolen, moderne kunst, extreme religies en verborgen geschiedenissen weten te doorgronden om Kirsch' schokkende geheim te ontsluiten. En de adembenemende waarheid die ons tot nu toe is ontgaan, onder ogen te zien...

Voordelige mid price-editie van Oorsprong het laatste boek van Dan Brown. Deze Robert Langdon-thriller speelt zich af in Spanje.

TitelOoorsprong
Auteur(s)Dan Brown, Dan Brown
ISBN9789024577927
Afmetingen236x165x47 mm
Aantal pagina's544
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 7.50
BindwijzeHardback
Gewicht902 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!