Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De vallei

John Renehan

prijs: € 19.99

384 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024567331


Over het boek

'John Renehans De vallei is een meeslepende, intense thriller en een onthullende inkijk in de machinaties van het Amerikaanse leger, de aftakeling van soldaten op een doelloze, onderbemande missie en wat er gebeurt als ze lichtzinnig omgaan met de machtsstructuren diep in de bergen van Afghanistan.' Phil Klay, schrijver van Oorlogsverhalen

'Je gaat de Vallei in.'

Er waren vele valleien in de bergen van Afghanistan: hardvochtige plekken waar mensen een hardvochtige dood stierven. Er was echter maar één Vallei. Luitenant Black kende de echte naam niet, maar hij wist van haar bestaan. Deze vallei was de ruigste, de ergste en de meest afgelegen van allemaal, vrijwel onherbergzaam. De berichten die hem vanuit het gebied bereikten waren nauwelijks te verifiëren. De Vallei werd omhuld door mythes en geruchten.En dan wordt Black naar de Vallei gestuurd om een schietincident te onderzoeken. Hij treft er een overspannen peloton aan dat al maanden strijdt voor een onverdedigbaar stuk land. Blacks onderzoek brengt de wankele regio uit evenwicht en hij wordt geconfronteerd met de duistere geheimen van het peloton.


'De vallei is een raadselachtige thriller, een meedogenloos actieverhaal - en een boek dat maar moeilijk is weg te leggen.' The Wall Street Journal


'Een pageturner, een thriller die vergelijkingen oproept met het werk van Joseph Conrad en Francis Ford Coppola.' Military Times
>br>
'De vallei is een van de grote boeken over 'de oorlogen van Amerika in de 21e eeuw.' Kayla WilliamsJohn Renehan is advocaat en diende in het Amerikaanse leger in Irak.

TitelDe vallei
Auteur(s)John Renehan
ISBN9789024567331
Afmetingen231x149x35 mm
Aantal pagina's384
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht617 gram

  Heftig

Geschreven op maandag 29 juni 2015 door lenie Korbijn

De Vallei is een verhaal over gebeurtenissen in een Vallei in de bergen van Afghanistan.Die Vallei was de meest afgelegen en ruigste van het onherbergzame gebied.

Luitenant Black krijgt de opdracht een onderzoek te stellen naar een schiet incident.Berichten uit het gebied zijn moeilijk te verifiëren.

Black's onderzoek brengt de wankele regio uit evenwicht als hij de duistere geheimen van het peloton ontdekt.

De Vallei is een heftig verhaal over jonge soldaten in oorlogstijd..

Eerlijk gezegd heb ik me door de 384 pagina,s moeten worstelen. Het lijkt mij een geweldig boek voor mannen. En om die laatste reden geef ik dit boek toch 4 sterren.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.