Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Het verdwenen eiland

Preston en Child

prijs: € 20.99

318 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024564880


Over het boek

'De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.' - Publishers Weekly In Het verdwenen eiland krijgt Gideon Crew een onmogelijke opdracht: een pagina stelen uit het Book of Kells, een zwaar beveiligd, geïllumineerd manuscript van onschatbare waarde. Onder de kostbare versieringen blijkt een oude zeekaart schuil te gaan die dateert uit de tijd van de oude Grieken. De kaart wijst de weg naar de vindplaats van een mysterieus 'remedium', materie die de wereld kan veranderen, en die misschien Gideons leven kan redden. Samen met zijn partner Amy volgt Gideon een raadselachtig spoor naar een onbekend eiland in de Caribische Zee. Daar vinden ze het bewijs dat de Griekse koning Odysseus tijdens zijn omzwervingen de Nieuwe Wereld al had bereikt. Het besef dat ze in de voetsporen treden van de Odyssee is verbijsterend, maar wordt gevolgd door een nog grotere ontdekking voor de mensheid - die echter eerst Gideon en Amy een wisse dood in zal jagen... 'Beeldend geschreven, spectaculaire actie.' - VN Detective & Thrillergids over Gideons wraak Douglas Preston & Lincoln Child zijn al jaren een succesvol schrijversduo en hun thrillers verschijnen in achttien landen.
'De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.' - Publishers Weekly

In Het verdwenen eiland krijgt Gideon Crew een onmogelijke opdracht: een pagina stelen uit het Book of Kells, een zwaar beveiligd, geïllumineerd manuscript van onschatbare waarde. Onder de kostbare versieringen blijkt een oude zeekaart schuil te gaan die dateert uit de tijd van de oude Grieken. De kaart wijst de weg naar de vindplaats van een mysterieus 'remedium', materie die de wereld kan veranderen, en die misschien Gideons leven kan redden.

Samen met zijn partner Amy volgt Gideon een raadselachtig spoor naar een onbekend eiland in de Caribische Zee. Daar vinden ze het bewijs dat de Griekse koning Odysseus tijdens zijn omzwervingen de Nieuwe Wereld al had bereikt. Het besef dat ze in de voetsporen treden van de Odyssee is verbijsterend, maar wordt gevolgd door een nog grotere ontdekking voor de mensheid - die echter eerst Gideon en Amy een wisse dood in zal jagen...

'Beeldend geschreven, spectaculaire actie.' - VN Detective & Thrillergids over Gideons wraak

Douglas Preston & Lincoln Child zijn al jaren een succesvol schrijversduo en hun thrillers verschijnen in achttien landen.
TitelHet verdwenen eiland
Auteur(s) Preston en Child
ISBN9789024564880
Afmetingen230x150x30 mm
Aantal pagina's318
UitgeverLuitingh
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht561 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!