Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Game of Thrones 2 - De Strijd der Koningen

George R.R. Martin

prijs: € 29.99

832 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024564392


Over het boek

De Strijd der Koningen is het tweede boek uit George R.R. Martins Game of Thrones - in vertaling Het Lied van IJs en Vuur. Van de serie werden wereldwijd inmiddels 75 miljoen boeken verkocht.

Sinds de dood van koning Robert is Westeros in rep en roer. De opvolgingstwisten om de IJzeren Troon bereiken een hoogtepunt als Stannis Baratheon, in raad en daad gesteund door de ambitieuze Melisandre, zich naar Koningslanding begeeft.

Duidelijk is dat koningin Cersei alles op alles zal zetten om haar zoon Joffry te steunen als opvolger van Robert. Niet helemaal duidelijk is wat de geslepen en altijd manipulerende kobold Tyrion Lannister precies in zijn schild voert.

Intussen trekt vanuit het noorden Robb Stark ten strijde tegen de Lannisters en ver weg, op een ander continent, koestert Daenerys Targaryen haar snel groeiende draken, en droomt ze van een terugkeer naar Koningslanding...Het tweede televisie-seizoen (2012) van Game of Thrones is gebaseerd op boek 2: De Strijd der Koningen.
De televisieserie Game of Thrones is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martins Het Lied van IJs en Vuur, waarvan wereldwijd inmiddels 15 miljoen exemplaren werden verkocht. In het tweede seizoen van de televisieserie is een glansrol weggelegd voor Carice van Houten als Melisandre, de adviseur van Stannis Baratheon
TitelGame of Thrones 2 - De Strijd der Koningen
Auteur(s)George R.R. Martin
ISBN9789024564392
Vervangt ISBN9789024560776
Afmetingen210x135x54 mm
Aantal pagina's832
UitgeverLuitingh Fantasy
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 29.99
BindwijzePaperback
Gewicht727 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.