Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Het Bourne verraad 5

Robert Ludlum

prijs: € 12.50

480 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024561063


Over het boek

Jason Bourne probeert zijn enige vriend binnen de CIA te redden. Martin Lindros verdween in Afrika terwijl hij zendingen uraniumerts volgde. Bourne weet Lindros op te sporen en laat zich dan overhalen om met hem samen het geldspoor te volgen van terroristen die nucleair materiaal hebben aangekocht. Het spoor leidt naar Odessa, maar zodra ze daar zijn wordt Bourne gehinderd door verwarrende flashbacks van onbekende plaatsen en gebeurtenissen. Is hij soms het slachtoffer van brainwashing? En is de man die hij gered heeft wel de echte Martin Lindros? 'Geen Ludlum personage is zo populair als Jason Bourne.' Crimezone
Jason Bourne probeert zijn enige vriend binnen de CIA te redden. Martin Lindros verdween in Afrika terwijl hij zendingen uraniumerts volgde. Bourne weet Lindros op te sporen en laat zich dan overhalen om met hem samen het geldspoor te volgen van terroristen die nucleair materiaal hebben aangekocht.

Het spoor leidt naar Odessa, maar zodra ze daar zijn wordt Bourne gehinderd door verwarrende flashbacks van onbekende plaatsen en gebeurtenissen. Is hij soms het slachtoffer van brainwashing? En is de man die hij gered heeft wel de echte Martin Lindros?

'Geen Ludlum personage is zo populair als Jason Bourne.'
Crimezone
TitelHet Bourne verraad 5
Auteur(s)Robert Ludlum, Eric van Lustbader
ISBN9789024561063
Afmetingen210x135x32 mm
Aantal pagina's480
UitgeverLuitingh
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 12.50
BindwijzePaperback
Gewicht431 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!