Beoordeling:  
Levertijd: Print-on-demand

Bloedlijn 7 Sygma

James Rollins

prijs: € 20.99

432 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024558469


Over het boek

Een nieuw deel in de succesvolle Sigma-serie Galilea, 1025. In een eeuwenoude citadel vindt een tempeliersridder een lang verborgen heilige schat: de Bachal Isu, de staf van Jezus. De staf is een relikwie van onschatbare waarde en bevat mysterieuze krachten die de mensheid voor altijd zullen veranderen. Bijna duizend jaar later kapen Somalische piraten voor de kust van Afrika een jacht en ontvoeren daarbij een passagier, de zwangere dochter van een prominente Amerikaanse politicus. Het Sigma-team krijgt de opdracht om de vrouw uit de Somalische jungle te redden. Het team moet de confrontatie aangaan met het Gilde, een duistere orde die door de eeuwen heen belangrijke historische gebeurtenissen heeft gemanipuleerd. Hun volgende doelwit: de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen. Bloedlijn is het nieuwe deel in de succesvolle Sigma-serie van bestsellerauteur James Rollins. In Bloedlijn neemt hij je mee naar de volgende evolutionaire stap in de wetenschap: onsterfelijkheid. 'Een superspannende mix van religie en wetenschap met veel actie en de nodige romantiek.' De Telegraaf 'Niemand kan dit beter dan James Rollins.' Lee Child 'De actie is om je vingers bij af te likken.' VN Detective & Thrillergids

Een nieuw deel in de Sigma-serie van James Rollins

Een nieuw deel in de succesvolle Sigma-serie

Galilea, 1025. In een eeuwenoude citadel vindt een tempeliersridder een lang verborgen heilige schat: de Bachal Isu, de staf van Jezus. De staf is een relikwie van onschatbare waarde en bevat mysterieuze krachten die de mensheid voor altijd zullen veranderen.

Bijna duizend jaar later kapen Somalische piraten voor de kust van Afrika een jacht en ontvoeren daarbij een passagier, de zwangere dochter van een prominente Amerikaanse politicus. Het Sigma-team krijgt de opdracht om de vrouw uit de Somalische jungle te redden.

Het team moet de confrontatie aangaan met het Gilde, een duistere orde die door de eeuwen heen belangrijke historische gebeurtenissen heeft gemanipuleerd. Hun volgende doelwit: de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Bloedlijn is het nieuwe deel in de succesvolle Sigma-serie van bestsellerauteur James Rollins. In Bloedlijn neemt hij je mee naar de volgende evolutionaire stap in de wetenschap: onsterfelijkheid.

'Een superspannende mix van religie en wetenschap met veel actie en de nodige romantiek.' De Telegraaf

'Niemand kan dit beter dan James Rollins.' Lee Child

'De actie is om je vingers bij af te likken.' VN Detective & Thrillergids
TitelBloedlijn 7 Sygma
Auteur(s)James Rollins
ISBN9789024558469
Afmetingen230x150x35 mm
Aantal pagina's432
UitgeverLuitingh
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdPrint-on-demand
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht713 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!