Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Leven of dood

Michael Robotham

prijs: € 19.90

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789023491446


Over het boek

Audie Palmer zit tien jaar gevangenisstraf uit voor een gewapende overval waarbij vier mensen omkwamen. Zeven miljoen dollar is nooit teruggevonden. Alleen Audie weet waar het geld is.
In de gevangenis is hij geslagen, neergestoken en bedreigd door bewakers en medegevangenen die allemaal op het geld uit zijn. Maar dan verdwijnt Audie de dag voor hij vrijkomt. Iedereen jaagt op hem, maar Audie heeft één doel: hij moet een leven redden voor het te laat is...
Audie Palmer zit tien jaar gevangenisstraf uit voor een gewapende
overval waarbij vier mensen omkwamen. Zeven miljoen dollar is
nooit teruggevonden. Alleen Audie weet waar het geld is.

In de gevangenis is hij geslagen, neergestoken en bedreigd door
bewakers en medegevangenen die allemaal op het geld uit zijn.
Maar dan verdwijnt Audie de dag voor hij vrijkomt. Iedereen jaagt
op hem, maar Audie heeft één doel: hij moet een leven redden voor
het te laat is...
TitelLeven of dood
Auteur(s)Michael Robotham
Vertaler(s)Paul Witte
ISBN9789023491446
Afmetingen216x136x35 mm
Aantal pagina's400
UitgeverCargo
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.90
BindwijzePaperback
Gewicht522 gram

  Absolute top!

Geschreven op dinsdag 28 april 2015 door G. Swaenepoel

Audie Palmer heeft bijna tien jaar in een Texaanse gevangenis doorgebracht. Hij werd veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een overval op een geldtransport. De buit van 7 miljoen dollar werd nooit teruggevonden. Bij de overval kwamen vier mensen om het leven en Audie werd levensgevaarlijk gewond. Tegen alle verwachtingen in overleefde hij. Zijn leven in de gevangenis is geen makkie. Hij overleeft alleen dankzij de bescherming van medegevangene Moss. Net één dag voor zijn vrijlating ontsnapt Palmer. Iedereen vraagt zich dan ook af waarom. Leven of dood vertelt in een hoog tempo en met de nodige plotwendingen wat Palmer bezielt. Het verhaal is in de tegenwoordige tijd geschreven. Naast Palmer wordt het verhaal door de ogen van FBI-agente Desiree Furness en Audie's celgenoot Moss Jeremiah Webster beschreven. Het zijn stuk voor stuk overtuigend neergezette personages. Je voelt met lezer meteen mee met Audie. Moss Webster wordt voelbaar heen en weer geslingerd tussen trouw aan Audie en de wenkende vrijheid als hij Audie verraadt. En bij FBI-agente Furness groeit langzaam de twijfel over het verloop van het onderzoek. De ongemeen spannende ontknoping is het orgelpunt van een  van de thrillertoppers van het jaar.  

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!