Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Stille zonde

Karin Slaughter

prijs: € 12.50

432 pagina's, Paperback

ISBN: 9789023479796


Over het boek

Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van Sara Linton, de vrouw van wie hij houdt, maar wie hij niet durft te vertellen dat hij zijn leven op het spel zet. Sara wordt opgeroepen wanneer een politieagent ernstig gewond is geraakt: het is haar stiefzoon Jared, die in zijn eigen huis is neergeschoten. Sara houdt Lena, Jareds vrouw, hiervoor verantwoordelijk: Lena trekt al een leven lang problemen naar zich toe. Zonder het te weten raakt Sara betrokken bij dezelfde zaak als Will. Het duurt niet lang tot het gevaar hen aan alle kanten omringt.
TitelStille zonde
Auteur(s)Karin Slaughter
ISBN9789023479796
Vervangt ISBN9789023495390
Afmetingen216x136x38 mm
Aantal pagina's432
UitgeverDe Bezige Bij
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 12.50
BindwijzePaperback
Gewicht537 gram

  Lees dit boek!

Geschreven op vrijdag 14 juni 2013 door Sanne Scholten

Alweer vijf sterren van mij voor Karin Slaughter, maar misschien ben ik niet helemaal objectief. Karin is en blijft nu eenmaal mijn favoriete thrillerauteur, dus ik lees zo'n beetje wat zij schrijft met veel plezier. Maar Stille zonde is wel echt ontzettend goed. Niet alleen is het verhaal vanaf de eerste bladzijde zo spannend en bij vlagen gruwelijk dat je meteen het verhaal ingezogen wordt, ook kom je in dit boek ook weer meer te weten Sara Linton, Will Trent en oude bekende Lena Adams. En daarin zit volgens mij ook de kracht van Karins werk. Er zijn genoeg thillerauteurs die een spannend verhaal kunnen schrijven, maar Karins personages zijn levensecht en geloofwaardig. Hoe klein iemands rol in het verhaal ook is, ze beschrijft elk personage als een mens van vlees en bloed. Helaas is Karin niet zo van het steeds opnieuw uitleggen wie wie is, dus als je ook de dertien voorgaande boeken hebt gelezen én een goed geheugen hebt, zul je nog meer genieten van Stille zonde. Anders mis je gewoonweg bepaalde informatie, die je nodig hebt om bepaalde relaties tussen en motieven van personages te kunnen begrijpen. Dus ik zou zeggen: lees dit boek! Maar heb je nog nooit iets van Karin Slaughter gelezen, lees dan eerst al haar andere boeken en begin met Nachtschade. Ik ben nu al jaloers op de vele uren leesplezier die je dan nog voor de boeg hebt, want ik garandeer je dat je binnen no time alles van haar hebt verslonden. Tot en met Stille zonde. 

Voeg een recensie toe »

   Stille zonde

Geschreven op dinsdag 11 juni 2013 door Onbekend

Weer een spannende thriller die je bijna niet weg kunt leggen. Het heeft een super spannend plot en is weer erg goed geschreven. Jammer dat ik het uit heb . Moet nu weer lang wachten op het volgende boek want ik wil graag weten hoe het verder gaat met Sara Linton en Will Trent....