Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Het perfecte huwelijk

Anna Ekberg

prijs: € 21.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022599419


Over het boek

Huiveringwekkende psychologische spanning voor de fans van Samuel Bjørk, Bo Svernström en Camilla Läckberg

Christian kijkt door de druppels op de zijspiegel van de bus of hij zijn vrouw al ziet. Komt ze er daar aan? Aan het begin van de straat, niet meer dan een zwarte stip tussen de bladeren. Het lijkt op haar, de manier waarop ze loopt: snel, agressief. Het is haar schuld, zegt hij tegen zichzelf. Zij heeft hem hiertoe gedreven. De voet op het gaspedaal. Hard. Hij voelt hoe de auto vooruit schiet, dwingt zichzelf te kijken. Hij moet het zien. Er zeker van zijn dat hij haar raakt.

Christian en Leonora zouden gelukkig moeten zijn. Ze hebben een droomhuis met uitzicht op de fjorden en een zoon die gezond is verklaard na een lang ziekbed. Maar ze hebben ook geheimen. Rancune, eenzaamheid en onvervulde verlangens maken hun huwelijk kapot.

Als Leonora haar man betrapt met een andere vrouw, stelt ze hem een ultimatum: hij verbreekt de affaire, of zij geeft hem aan bij de politie. Want Leonora weet hoe Christian de peperdure behandeling van hun zoon heeft betaald. Christian ziet nog maar één uitweg: hij moet van haar af. En dus maakt hij een radicaal besluit: hij stapt hij in zijn busje, rijdt naar Leonora’s vaste hardlooproute en doet iets onvergeeflijks. Hij denkt dat hij hiermee vrij is, dat alles goedkomt. Maar niets kan hem voorbereiden op de hel die op het punt staat los te barsten.

In de pers

'Een bijna perfecte thriller. Zoveel plotwendingen in een boek, werelds.' **** VN Detective & Thrillergids

'Hoe eng wil je het hebben?' Margriet

‘Een klassieke, geweldig geschreven thriller. Pas op het allerlaatst vallen alle puzzelstukjes in elkaar.’ Helsingør Dagblad

‘Ekberg behoort tot de elite van Deense misdaadschrijvers. Haar handelsmerk? Scherpe plots waarin de grenzen van de dagelijkse realiteit tot het uiterste worden opgezocht.’ ***** Dagbladenes Bureau

‘Een briljante schrijfstijl.’ ***** Horsens Folkeblad

TitelHet perfecte huwelijk
Auteur(s)Anna Ekberg
Vertaler(s)Lammie Post-Oostenbrink
OndertitelJe hebt geen idee wie ze echt is - en waar ze toe in staat is.
ISBN9789022599419
Afmetingen230x151x32 mm
Aantal pagina's352
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht611 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.