Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Kom eens gauw

M.J. Arlidge

prijs: € 21.99

528 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022591215


Over het boek

Deel 11 in de populaire Helen Grace-serie

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen, maar die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn slaapkamer, waar zijn vrouw dood in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar recentste aartsvijand loopt nog vrij rond en dit maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van, zelfs niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

In de pers

‘M.J. Arlidge boekt een enorm succes met zijn serie over de vasthoudende en getormenteerde inspecteur Helen Grace.’ Algemeen Dagblad

‘Een van de populairste thrillerauteurs.’ De Telegraaf

‘Ouderwets spannend.’ De Telegraaf

'Ingenieuze thriller.' AD

‘Vol cliffhangers waar je wat mee kan.’ NRC Handelsblad

TitelKom eens gauw
Auteur(s)M.J. Arlidge
Vertaler(s)Harmien Robroch
OndertitelDoe het licht niet uit. Hij komt wanneer je slaapt.
ISBN9789022591215
Afmetingen214x141x41 mm
Aantal pagina's528
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht682 gram

  Het wordt steeds complexer voor Helen Grace

Geschreven op zaterdag 9 juli 2022 door W. Krings
Alweer het elfde deel met Helen Grace. De problemen stapelen zich op. Haar vete met de journaliste Emilia bereikt een nieuw hoogtepunt of dieptepunt in de zaak die wel erg gecompliceerd is. Het lijkt wel of Emila altijd net iets meer weet! tenslotte gaat Emilia voor nieuws over lijken! daarnaast wil haar baas haar kwijt en moet  ze ook nog oppassen voor har meest recente aartsrivaal Alex Blythe. Die heeft haar beloofd dat ze nooit meer rustig zal slapen tot haar dood!
Wederom in de typische Arlidge stijl geschreven: korte hoofdstukken waardoor je in  het verhaal wordt getrokken en je niet meer loslaat tot de laatste pagina. Enige nadeel is dat je het boek dan alweer (te) snel uitleest. Stoppen is GEEN optie!
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.