Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Gebroken

Kate Hamer

prijs: € 17.50

432 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022590584


Over het boek

‘Een boek dat je niet kunt wegleggen. Prachtig geschreven en onvoorspelbaar, ik moest mezelf tegenhouden om niet naar het eind te racen.’ Rosamund Lupton, auteur van Zusje en Drie uur

‘Fascinerend, heerlijk duister, je moet doorlezen – en de complexe en lastige band tussen vrienden is zo goed beschreven. Kate Hamer is geweldig.’ Lucy Foley, auteur van De jachtpartij

Phoebe staat op de Pulteney-brug. Haar panty is stuk, een van haar schoenen is weg. Ze ziet het nog voor zich, het verwrongen metaal, het bloed overal op de muur. Ze loopt weg, haar hoofd gebogen om niet herkend te worden. ‘Gedachten zijn slechts gedachten,’ zeiden ze. Maar ze hadden geen gelijk.

Als mooie, jonge vrouw is Phoebe gewend overal mee weg te komen. Vooral mannen windt ze om haar vinger. Met haar twee vriendinnen, Orla en Grace, heeft ze een hechte vriendschap. Orla is idolaat van Phoebe, en heeft alles voor haar over. Grace is met haar zestien jaar de jongste maar ook de verstandigste. Alle drie hebben ze een complexe relatie met hun moeder – en met elkaar.

Gebroken vertelt het angstaanjagende verhaal van een lange, hete zomer waarin de grenzen van hun vriendschap zwaar op de proef worden gesteld.

TitelGebroken
Auteur(s)Kate Hamer
Vertaler(s)Mariƫtte van Gelder
OndertitelTijdens een lange, hete zomer wordt de vriendschap tussen drie vriendinnen zwaar op de proef gesteld
ISBN9789022590584
Afmetingen216x140x35 mm
Aantal pagina's432
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 17.50
BindwijzePaperback
Gewicht563 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!