Beoordeling:  
Levertijd: Print-on-demand

Vijandig gebied

Chris Ryan

prijs: € 20.00

416 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022582237


Over het boek

Chris Ryan is dé autoriteit als het om militaire thrillers gaat

Voor fans van Jason Bourne en Mission Impossible

Een boot vol wanhopige en doodsbange vluchtelingen gaat bijna ten onder op de woeste Middellandse Zee als ze genadeloos wordt aangevallen door de sas. Strijders van Islamitische Staat gebruiken deze boten om zichzelf Europa binnen te smokkelen. Alleen door deze strijders op te sporen voordat ze het Verenigd Koninkrijk binnen komen, kan worden voorkomen dat ze terreuraanslagen plegen op Britse bodem.

Een van deze strijders bekent een grotesk plan waardoor Danny Black het gevaarlijkste oorlogsgebied ter wereld moet infiltreren: het hart van Islamitische Staat. Daar moeten Black en zijn team een wrede is commandant arresteren, de enige man die alle details van de aanslag weet…


De pers over Chris Ryan

‘Adembenemend en razend spannend.’ De Telegraaf

‘Niemand brengt actie beter dan Ryan.’ Evening Standard

‘Als je een demonstratie wilt van hoe je door 400 bladzijden raast voor je met je ogen hebt kunnen knipperen, moet je bij Ryan zijn.’ The Independent

‘Bevredigend voor degenen die misdaad keihard bestraft willen zien worden.’ Hebban.nl

TitelVijandig gebied
Auteur(s)Chris Ryan, Chris Ryan
Vertaler(s)Ralph van der Aa, Ralph van der Aa
OndertitelIn de oorlog tegen IS krijgt Danny Black met onverwachte vijanden te maken
ISBN9789022582237
Afmetingen230x150x33 mm
Aantal pagina's416
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdPrint-on-demand
Prijs€ 20.00
BindwijzePaperback
Gewicht594 gram

  Bekend terrein

Geschreven op zondag 2 december 2018 door Jos van Cann
‘25 december. Westminster Abbey. Een bomaanslag door IS.’ Dat is de enige informatie weet het team van Danny Black nog net uit een IS-lid te krijgen dat ze uit een vluchtelingenboot hebben opgepikt. De mannen in Hereford ontdekken dat een IS–officier in Noord-Irak hierbij aan de touwtjes trekt. Opdracht: haal hem er uit en breng hem naar Engeland. Probleem: het is al 21 december en het team is geen eenheid meer. Enfin, Ryan op bekend terrein om een militaire operatie spannend te beschrijven.

Mannetjesputters
In de 25ste vertaalde thriller van voormalig SAS-lid Ryan (1961) probeert hij door dit rechttoe rechtaan-hoofdverhaal nog een paar extra verhaallijnen te vlechten. Een over een door IS gevangen Jezidi-meisje en over de speurtocht van Yussuf naar de moordenaars van zijn familie. Die zijn wat karig bedeeld invergelijking met de afdeling ‘mannetjesputters’, waar het ook in dit het vijfde deel in de Danny Black-serie toch eigenlijk om draait.

 
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.