Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Gevlucht

Patrick Lee

prijs: € 19.99

320 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022571842


Over het boek

Als Sam Dryden ’s nachts op het strand aan het hardlopen is, komt hij een doodsbang meisje tegen. Ze blijkt gevlucht te zijn voor een groep zwaarbewapende mannen en Sam besluit haar te helpen. Rachel vertelt hem dat ze uit een geheime gevangenis van een overheidsdienst is ontsnapt. Ze herinnert zich slechts de afgelopen twee maanden van haar leven én dat ze een gevaar vormt voor haar bewakers.

De geheime dienst beweegt hemel en aarde om Rachel terug te vinden. Dryden is slechts één man, maar wel een ex-Ranger, ex-Delta en ex-leider van een eliteteam dat topgeheime missies uitvoerde. Kan zijn training hen redden?

Als Sam Dryden s nachts op het strand aan het hardlopen is, komt hij een doodsbang meisje tegen. Ze blijkt gevlucht te zijn voor een groep zwaarbewapende mannen en Sam besluit haar te helpen. Rachel vertelt hem dat ze uit een geheime gevangenis van een overheidsdienst is ontsnapt. Ze herinnert zich slechts de afgelopen twee maanden van haar leven én dat ze een gevaar vormt voor haar bewakers.De geheime dienst beweegt hemel en aarde om Rachel terug te vinden. Dryden is slechts één man, maar wel een ex-Ranger, ex-Delta en ex-leider van een eliteteam dat topgeheime missies uitvoerde. Kan zijn training hen redden?
TitelGevlucht
Auteur(s)Patrick Lee
Vertaler(s)Harmien Robroch
ISBN9789022571842
Afmetingen215x140x29 mm
Aantal pagina's320
UitgeverVan Holkema & Warendorf
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht451 gram

  Zinderende actiethriller

Geschreven op donderdag 20 november 2014 door Charlotte Veltman

 

Sam Dryden heeft zijn vrouw en kind verloren door een ongeluk. Hij was net begonnen een bestaan als burger te leiden, nadat hij aan zeer geheime missies heeft deel genomen. Tijdens een van zijn nachtelijke hardloopsessies ontmoet hij Rachel. Het meisje is op de vlucht en is doodsbang. Sam besluit haar te helpen.

In ‘Gevlucht’ is de spanning voelbaar vanaf de eerste bladzijde. Sam ontmoet in het eerste hoofdstuk het jonge meisje Rachel, zij blijkt een gedachtelezer te zijn. ‘Gevlucht’ is geen fantasy maar een keiharde thriller die actie, avontuur, spanning en science fiction naadloos aan elkaar rijgt en in elkaar doet overvloeien. Patrick Lee weet alle elementen samen te voegen tot een zinderende actiethriller.

‘Gevlucht’ leest gemakkelijk, is vloeiend geschreven. Maar ook de persoonlijke levens van Rachel en Sam worden beschreven op een zeer ontroerende wijze.

‘Gevlucht’ is net een film die zich voor je afspeelt, gebeurtenissen volgen elkaar in een rap tempo op. Sam en Rachel vluchten, maar voor wie en waarom? Wie is er nog te vertrouwen? Duizelingwekkende stunts worden uitgevoerd, tot in details uitgelegd. Mensen worden slachtoffer, maar van wie en waarom? Al deze vragen worden op het einde beantwoord. Maar dat einde is totaal onverwacht. De werkelijkheid is vele malen erger dan je denkt.

Op de cover staat “Laat je niet pakken”, maar gepakt word je absoluut als je dit boek gaat lezen.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.