Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

In de familie

Joyce Spijker

prijs: € 15.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022568477


Over het boek

Spraakmakend familiedrama achter de schermen van politiek Den Haag

Nina Satijn is een jonge fotografe, op zoek naar haar plek in het leven. Ze is single na een lange relatie en vindt steun bij haar oma Emma, die haar na de vroege dood van haar moeder voornamelijk heeft opgevoed. Nina’s vader Boudewijn, minister van Justitie en Veiligheid en bij een volgende kabinetsperiode in de race voor het premierschap, heeft zich tijdens de opvoeding nauwelijks om haar bekommerd en hertrouwde al snel met de mooie Marsala.

Als Nina op een dag bij Emma op bezoek gaat, vindt ze haar op de grond in de woonkamer in haar huis in Wassenaar. Vermoord. Ze besluit alles op alles te zetten om de dader te vinden en de dood van haar geliefde oma te wreken.

De pers over Spotlight

Spotlight is net zo smeuïg, spannend en meeslepend als GTST en Gooische Vrouwen.’ Flair

‘Vlotte chicklit waarin de Nederlandse showbizz, en de bijbehorende vetes en roddels, centraal staan.’ NBD | Biblion

‘Smullen: de Nederlandse showbizz op zijn smeuïgst.’ Cosmopolitan

‘Veel meer inhoud dan een doorsnee vrouwenboek.’ Dagblad De Limburger

‘Een heerlijk boek voor uren ontspanning.’ Boekenblog Blogspot

TitelIn de familie
Auteur(s)Joyce Spijker, Joyce Spijker
Ondertitelspraakmakend familiedrama achter de schermen van politiek Den Haag
ISBN9789022568477
Afmetingen215x140x32 mm
Aantal pagina's352
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 15.99
BindwijzePaperback
Gewicht516 gram

  Spijker kan het

Geschreven op zondag 2 oktober 2016 door Jos van Cann
In de familie is de tweede thriller van Joyce Spijker, na Spotlight. En die valt niet tegen. Ze kiest voor een niet voor de hand liggend hoofdpersonage: Boudewijn Satijn, minister van Justitie en beoogd premier. En zijn dochter, de fotografe Nina, maar eigenlijk draait het om het hele gezin, de hele familie Satijn. Vandaar ook de titel. Het beginbeeld is cliché, maar dat valt al snel in duigen wanneer Nina Boudewijns moeder en haar grootmoeder dus, vermoord in huis aantreft. Dan gaat langzaam maar zeker de deksel van de pot waar de familiegeschiedenis netjes in werd bewaard. Dat maakt nogal wat los en onthult ongekende en onvermoede karaktertrekjes van deze en gene. Niet alles blijkt zo te zijn zoals de familie de buitenwereld heeft willen doen laten geloven. Voor In de familie bedacht Spijker een mooie plot, die op het einde net een twist teveel maakt. Daarvoor houdt Spijker de lezer goed bij de les door het met vaart vertelde verhaal. Korte hoofdstukken, goede cliff-hangers en levendige personages. Echter: ook met nog iets teveel clichébeelden die ze (nog) niet krijgt afgeschud. Maar dat mag de pret niet drukken. Spijker laat zien dat ze een en ander in haar mars heeft en de lezer daar (hopelijk) nog veel plezier aan mag beleven.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.