Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Kingston noir

Guido Eekhaut

prijs: € 21.99

320 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022329849


Over het boek

In Zaventem wordt een overval gepleegd op een vliegtuig. Alexei, een Russische huurling, steelt daarbij een datadrager. Zijn deal met terroristen gaat echter fout en hij verstopt de datadrager bij zijn vriendin Anna. Wanneer hij wordt vermoord, vlucht Anna en haar dochter Lucy naar Jamaica, waar Anna's ex-vriend en de vader van Lucy woont. Ze worden achtervolgd door Alexies vijanden. Kingston, Jamaica. Een seriemoordenaar ontvoert en vermoordt schoolmeisjes. Commissaris Jennifer Vassell leidt het onderzoek. Ze heeft alles tegen. Ze is blank, ze is Brits en ze is een vrouw. En ze zoekt een moordenaar die zich niet laat vangen. Ten einde raad doet ze een beroep op een oude vriend uit Londen, een voormalige profiler. Wanneer Anna en Lucy onderdak vinden in Kingston, hopen zij onvindbaar te zijn voor de mensen die de datadrager in handen willen krijgen. Zowel de Mossad als de Arabieren arriveren op Jamaica. Maar zijn zij wel het grootste gevaar. Een uiterst spannende, exotische thriller van de auteur van Absint, Vulkaan en de Wolven-boeken. Guido Eekhaut won in 2009 de Hercule Poirotprijs met Absint.2014/0034/264
In Zaventem wordt een overval gepleegd op een vliegtuig. Alexei, een Russische huurling, steelt daarbij een datadrager. Zijn deal met terroristen gaat echter fout en hij verstopt de datadrager bij zijn vriendin Anna. Wanneer hij wordt vermoord, vlucht Anna met haar dochter Lucy naar Jamaica, waar Anna's ex-vriend en de vader van Lucy woont. Ze worden achtervolgd door Alexeis vijanden.

Kingston, Jamaica. Een seriemoordenaar ontvoert en vermoordt schoolmeisjes. Commissaris Jennifer Vassell leidt het onderzoek. Ze heeft alles tegen. Ze is blank, ze is Brits en ze is een vrouw. En ze zoekt een moordenaar die zich niet laat vangen. Ten einde raad doet ze een beroep op een oude vriend uit Londen, een voormalige profiler.
Wanneer Anna en Lucy onderdak vinden in Kingston, hopen zij onvindbaar te zijn voor de mensen die de datadrager in handen willen krijgen. Zowel de Mossad als de Arabieren arriveren op Jamaica. Maar zijn zij wel het grootste gevaar?

Een uiterst spannende, exotische thriller van de auteur van Absint, Vulkaan en de 'Wolven'-boeken. Guido Eekhaut won in 2009 de Hercule Poirotprijs met Absint.

TitelKingston noir
Auteur(s)Guido Eekhaut
ISBN9789022329849
Afmetingen216x140x29 mm
Aantal pagina's320
UitgeverManteau thriller
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.