Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Smeulend vuur & Vallende stenen - omnibus

Arnaldur Indridason

prijs: € 15.00

600 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021483313


Over het boek

Twee Konráðs in één!

Smeulend vuur

Een oudere vrouw wordt vermoord in haar huis aangetroffen; op haar bureau ligt een papiertje waarop het telefoonnummer van de gepensioneerde politieman Konráð staat. Het blijkt dat de vrouw hem enige tijd eerder had gevraagd het kind op te sporen dat ze bijna vijftig jaar geleden direct na de geboorte had afgestaan, maar Konráð had geantwoord dat hij haar niet kon helpen. Nu heeft hij daar spijt van en neemt hij zich voor het kind alsnog op te sporen.

Smeulend vuur is een meeslepend verhaal over schaamte, wanhoop, spijt en de lang aanhoudende echo van wandaden.


Vallende stenen

In een huis in Reykjavík wordt een gruwelijke ontdekking gedaan. Er heeft tientallen jaren een lijk verborgen gelegen, ingemetseld in een keldermuur. Welk drama heeft zich hier destijds afgespeeld? En is de dader nu nog te achterhalen?

Ondertussen duikt de gepensioneerde politieman Konráð verder in de onopgeloste moordzaak van zijn vader, maar daarmee brengt hij zichzelf in gevaar. Want heeft hij toentertijd de politie wel de volledige waarheid verteld? Had hij het verleden niet beter kunnen laten rusten?

Vallende stenen is een aangrijpende en complexe misdaadroman van de IJslandse thrillerauteur Arnaldur Indriðason over geheimen, weerloosheid en noodlottige misstappen.TitelSmeulend vuur & Vallende stenen - omnibus
Auteur(s)Arnaldur Indridason
ISBN9789021483313
Afmetingen215x135x43 mm
Aantal pagina's600
UitgeverVolt
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht630 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!