Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De wolf van wall street

Jordan Belfort

prijs: € 18.99

528 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021456256


Over het boek

`Je wordt veel makkelijker rijk als je je niet aan de regels houdt, zei Jordan Belfort tegen een verslaggever van The New York Post. En hij wist waarover hij sprak: de voormalige effectenmakelaar bracht twee├źntwintig maanden in de gevangenis door, nadat hij was veroordeeld wegens een grootscheepse verzekeringsfraude die meer dan 200 miljoen dollar opleverde. In De wolf van Wall Street vertelt Jordan Belfort het verhaal van corrupte bankiers en maffiabazen, en van beurshandelaren die zichzelf verrijken zodra de gelegenheid zich voordoet. Zijn autobiografie, die zich laat lezen als een spannende roman, verschijnt in veertig landen in vertaling en wordt nu verfilmd door topregisseur Martin Scorsese.
'Je wordt veel makkelijker rijk als je je niet aan de regels houdt,' zei Jordan Belfort tegen een verslaggever van The New York Post. En hij wist waarover hij sprak: de voormalige effectenmakelaar bracht twee├źntwintig maanden in de gevangenis door, nadat hij was veroordeeld wegens een grootscheepse verzekeringsfraude die meer dan 200 miljoen dollar opleverde.

In De wolf van Wall Street vertelt Jordan Belfort het verhaal van corrupte bankiers en maffiabazen, en van beurshandelaren die zichzelf verrijken zodra de gelegenheid zich voordoet. Zijn autobiografie, die zich laat lezen als een spannende roman, verschijnt in veertig landen in vertaling en wordt nu verfilmd door topregisseur Martin Scorsese.
TitelDe wolf van wall street
Auteur(s)Jordan Belfort
Vertaler(s)Jevgenia Lodewijks, Jan Willem Reitsma
ISBN9789021456256
Vervangt ISBN9789021450766
Afmetingen216x135x43 mm
Aantal pagina's528
UitgeverQ
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 18.99
BindwijzePaperback
Gewicht655 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!