Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Geen weg terug

David Klass

prijs: € 12.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021436708


Over het boek

Geen weg terug is een uitdagend, belangrijk en zeer spannend boek. Ik vond het geweldig, heb genoten van elke bladzijde.’ James Patterson
'Klass [...] is een vakman die weet hoe je een verhaal moet opzetten.' **** VN Detective & Thrillergids 2021

De FBI is een massale klopjacht gestart op een ongrijpbare en uiterst slimme aanslagpleger. Hij heeft zojuist zijn zesde doelwit getroffen, de Boon Dam in Idaho, waarbij een twaalftal mensen zijn omgekomen. De terrorist, die door de pers Green Man is gedoopt, verklaart dat deze drastische aanslagen – elk doelwit zorgvuldig uitgekozen vanwege de impact op het milieu – noodzakelijk zijn om de aandacht van de wereld te vestigen op de onomkeerbare gevolgen van klimaatverandering.

De FBI heeft geen echte aanwijzingen. Het is alsof Green Man elke stap van hun onderzoek kan voorspellen en al hun tactieken vakkundig ontwijkt. Tot de jonge agent Tom Smith de taskforceleider benadert met een onverwacht inzicht. Tom, computerprogrammeur van opleiding, is misschien de enige persoon die de unieke vaardigheden bezit om Green Man te vinden voordat hij opnieuw toeslaat.
TitelGeen weg terug
Auteur(s)David Klass
Vertaler(s)Ralph van der Aa
ISBN9789021436708
Afmetingen215x136x29 mm
Aantal pagina's352
UitgeverVolt
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 12.99
BindwijzePaperback
Gewicht452 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!