Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Smeltend ijs & Boven water - Omnibus

Arnaldur Indridason

prijs: € 15.00

560 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021429397


Over het boek

De eerste twee delen van de populaire Konráð-reeks in één ombinus


Smeltend ijs
Op de gletsjer Langjökull wordt een lichaam gevonden, vastgevroren in het ijs. Het blijkt te gaan om een ondernemer die al dertig jaar wordt vermist. Een uitgebreid onderzoek leverde toentertijd niets op; er waren meerdere verdachten in beeld maar er kon niets bewezen worden. De politie vraagt hulp aan de gepensioneerde politieman Konráð, die de verdwijning destijds onderzocht. De zaak heeft hem nooit losgelaten, en wanneer er een vrouw zich met nieuwe informatie bij hem meldt komt er plots weer beweging in het onderzoek.

Boven water
De gepensioneerde politieman Konrað wordt gebeld door een ouder echtpaar dat zich zorgen maakt om hun kleindochter. Ze weten dat ze drugs gebruikt en betrokken is geweest bij een smokkelactie, en nu is ze verdwenen. Tegelijkertijd ontvangt Konrað nieuwe informatie over de onopgeloste moord op zijn vader. Terwijl hij zich in beide zaken verdiept komt hij nog een derde mysterie op het spoor: lang geleden werd het lichaam van een twaalfjarig meisje gevonden in het water van de Tjörn. Het voorval werd afgedaan als een ongeluk maar er lijken wat dingen niet te kloppen.
Hoe meer er boven water komt over de verschillende zaken, hoe duidelijker het wordt dat sommige daden verstrekkende gevolgen hebben die tot ver in de tijd te merken zijn.

‘Hartverscheurend mooi [...] De jury prijst de elegantie waarmee de schrijver een letterlijke cold case tot leven brengt, en het alerte meespeuren waartoe de lezer wordt uitgenodigd.’
***** VN Detective & Thrillergids over Smeltend ijs
TitelSmeltend ijs & Boven water - Omnibus
Auteur(s)Arnaldur Indridason
Vertaler(s)Adriaan Faber
ISBN9789021429397
Afmetingen215x135x47 mm
Aantal pagina's560
UitgeverVolt
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht727 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!