Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Ren, Jack, ren E-Boek

Ruth Ware

prijs: € 12.99

273 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789021041001


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

De nieuwe thriller van de International Queen of Suspense en bestsellerauteur van In een donker, donker bos: Ruth Ware. Wat zou jij doen als je wordt verdacht van de moord op je man?

Jack en haar man zijn de beste inbraakspecialisten in het vak. Veel bedrijven huren hen in om hun beveiligingssystemen te testen, door middel van een inbraak. Hun laatste klus had een routineopdracht moeten zijn, maar dan gaat alles verkeerd. Als Jack thuiskomt is Gabe dood, en om alles nog erger te maken wijst de politie Jack aan als hoofdverdachte.

Jack slaat op de vlucht, maar merkt al snel dat ze geen kant op kan. Ze is vastberaden de echte moordenaar te vinden, maar tijdens haar zoektocht kan ze steeds minder mensen vertrouwen…

Bestsellerauteur Ruth Ware keert terug met Ren, Jack, ren, een bloedstollende thriller over een vrouw in een race tegen de klok om haar naam te zuiveren en de moordenaar van haar man te vinden.
TitelRen, Jack, ren
Auteur(s)Ruth Ware
ISBN9789021041001
Aantal pagina's273
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!