Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Rode Draak

Thomas Harris

prijs: € 11.00

336 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021030128


Over het boek

Will Graham was een briljant profiler voor de fbi – totdat hij verschrikkelijke verwondingen opliep tijdens zijn pogingen om dr. Hannibal ‘de Kannibaal’ Lecter te vangen.

Jaren later is een seriemoordenaar genaamd ‘de Tandenfee’ hele families aan het afslachten tijdens elke volle maan. De fbi zoekt wanhopig naar iets wat de zaak vooruit kan helpen, en dus accepteert Will met tegenzin een rol als consultant. Maar al snel komt hij erachter dat hij de zaak niet in zijn eentje kan oplossen – hij heeft iemand nodig die psychopaten nog beter begrijpt dan hijzelf: Hannibal Lecter.

Maar Hannibal is zijn eigen verknipte spelletjes aan het spelen vanuit het gekkenhuis voor gestoorde criminelen. En Will is niet de enige die advies krijgt van de kannibaal. Ook de Tandenfee krijgt advies – de man die geplaagd wordt door visioenen van de moordzuchtige Rode Draak.

Rode Draak werd verfilmd als Red Dragon met Anthony Hopkins in de legendarische rol van Hannibal Lecter en Edward Norton als profiler Will Graham. In de tv-serie Hannibal werd de gelijknamige hoofdrol vertolkt door Mads Mikkelsen.

‘Het beste boek sinds The Godfather.’ Stephen King

Pocketeditie van de legendarische thriller waarin dr. Hannibal Lecter tot leven kwam, en die auteur Thomas Harris uit deed groeien tot een van de grootste thrillerschrijvers ter wereld.
TitelRode Draak
Auteur(s)Thomas Harris
ISBN9789021030128
Afmetingen186x104x35 mm
Aantal pagina's336
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 11.00
BindwijzePaperback
Gewicht287 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!