Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Vlammen

Suzanne Collins

prijs: € 9.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789000372546


Over het boek

De Hongerspelen-trilogie verandert je leven

Voordelige nieuwe editie van Vlammen ter ere van de verschijning van de nieuwe Hongerspelen-prequel De ballade van slangen en zangvogels op 19 mei 2020.

Katniss Everdeen heeft meer geluk gehad dan ze ooit had durven dromen. Samen met Peeta Mellark heeft ze de roemruchte Hongerspelen gewonnen, ook al schrijven de regels voor dat er maar één winnaar levend uit de arena komt. Sinds hun terugkeer naar District 12 wordt er gefluisterd over een opstand tegen het Capitool en door haar heldenrol in de arena is Katniss onbedoeld het boegbeeld van deze naderende revolutie geworden.

Als president Snow haar persoonlijk verantwoordelijk stelt voor het temperen van de onrust, raakt Katniss verstrikt in een angstaanjagend politiek web. Om iedereen van wie ze houdt te beschermen, moet ze de wereld ervan overtuigen dat haar gedeelde overwinning geen daad van rebellie, maar van ware liefde voor Peeta was. Maar Katniss beseft niet alleen dat haar hart eigenlijk aan iemand anders toebehoort, ze begint ook te twijfelen of ze het vuur van de revolutie wel wil doven…

Vlammen is het tweede deel van de verslavende Hongerspelen-trilogie die een succesvolle filmreeks opleverde met Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

 

TitelVlammen
Auteur(s)Suzanne Collins, Suzanne Collins
OndertitelDeel 2 van De Hongerspelen
ISBN9789000372546
Afmetingen216x140x29 mm
Aantal pagina's352
UitgeverVan Goor
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 9.99
BindwijzePaperback
Gewicht467 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!