Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Het dossier-jij

Claire Kendal

prijs: € 19.99

336 pagina's, Paperback

ISBN: 9789000329656


Over het boek

Rafe is er altijd. Op de universiteit waar Clarissa werkt. In Clarissa s favoriete winkel. Op het station. Aan de overkant van de straat waar Clarissa woont. Hij overspoelt Clarissa met berichten. Hij overlaadt Clarissa met cadeaus. En sinds die ene nacht is zijn obsessie voor Clarissa sterker dan ooit Als Clarissa wordt opgeroepen om aan haar juryplicht te voldoen, hoopt ze een tijdje aanRafe te kunnen ontsnappen. Maar ook tijdens de rechtszaak laat hij haar niet los. Het verhaal van het slachtoffer vertoont eng veel overeenkomsten met dat van haar. Clarissa beseft dat ze Rafe alleen kan ontmaskeren als ze keihard bewijs tegen hem heeft. Ze begint alles vast te leggen wat hij doet en verzamelt alles wat ze tegen hem kan gebruiken.Het macabere sprookje dat Rafe voor hen heeft uitgedacht nadert echter in rap einde zijn einde en de afloop van dat verhaal gaat Clarissa s diepste angsten te boven
IJzingwekkende literaire thriller over de nachtmerrie van iedere vrouw…

Clarissa maakt de grootste nachtmerrie van iedere vrouw mee. Na een dronken nacht met een van haar collega’s, laat de man in kwestie haar niet meer met rust. Rafe is ervan overtuigd dat er een bijzondere band tussen hen is. Wat Clarissa ook zegt of doet: het mag niet baten.

Rafe isoleert Clarissa volledig van haar omgeving. Haar enige uitweg lijkt zich aan te dienen als ze wordt opgeroepen voor jurydienst. Maar haar ontsnappingspoging lijkt Rafe finaal over de rand te duwen. Wanhopig probeert Clarissa genoeg bewijs te verzamelen om hem aan te geven bij de politie. Maar is ze op tijd?

Claire Kendal doceert Engelstalige letterkunde en creatief schrijven aan Bath Spa University. Eerder schreef ze een boek over Sylvia Plath. Het dossier-jij is haar eerste roman.

TitelHet dossier-jij
Auteur(s)Claire Kendal
ISBN9789000329656
Afmetingen216x139x31 mm
Aantal pagina's336
UitgeverVan Holkema & Warendorf
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht502 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.