Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ik zie jou (Hoogspanning)

Clare Mackintosh

prijs: € 8.99

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026150616


Over het boek

Na haar succesdebuut ‘Mea culpa’ (I Let You Go) slaagt Clare Mackintosh er opnieuw in een geweldige thriller te schrijven. ‘Ik zie jou’ (I See You) is een thriller over forenzen, routines en obsessie. Je treinreis, je rit naar je werk wordt nooit meer hetzelfde na het lezen van dit boek!

Wanneer Zoë Walker, tijdens een treinrit naar haar werk, tot haar verbijstering een foto van zichzelf in de krant ziet in de rubriek met seksadvertenties, is ze vastbesloten uit te zoeken hoe die foto daar terecht is gekomen. Ze heeft geen andere aanwijzingen dan de korrelige foto, een website en een telefoonnummer. Haar familieleden wuiven het weg als iemand die misschien veel op haar lijkt. Maar dan verschijnt er een foto van een andere vrouw, een vrouw die net als Zoë elke dag die trein neemt. Wanneer deze vrouw vervolgens gewurgd wordt gevonden, beseft Zoë dat ze gevaar loopt. Maar van wie komt dat gevaar? Iemand die net als zij dagelijks die trein neemt? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?

Van ‘Mea culpa’(I Let You Go) werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ook ‘Ik zie jou’ (I See You) was na verschijnen direct een hit.Iemand volgt Zoë en weet alles van haar. Maar van wie komt het gevaar? Iemand die net als zij dagelijks die trein neemt? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?
TitelIk zie jou (Hoogspanning)
Auteur(s)Clare Mackintosh, Clare Mackintosh
ISBN9789026150616
Afmetingen201x125x29 mm
Aantal pagina's400
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 8.99
BindwijzePaperback
Gewicht357 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!