Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Nergens veilig

Karen Rose

prijs: € 19.99

464 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026147760


Over het boek

Angst beheerst het leven van psychiater Tess Ciccotelli. Iemand bedreigt haar patiënten, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess daaraan schuld heeft. Tess kan de volledige waarheid niet vertellen, daarmee zou ze haar beroepsgeheim schenden. Ook niet wanneer rechercheur Aidan Reagan haar vraagt om een lijst potentiële slachtoffers. En zelfs niet wanneer zij zelf in gevaar blijkt te zijn. Maar hoe lang houdt Tess dat vol? En tot welke prijs?

Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in Florida.Iemand bedreigt de patiënten van psychiater Tess Ciccotelli, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess schuld heeft. Dan richt het gevaar zich op Tess zelf. Kan zij dat lot ontlopen?
TitelNergens veilig
Auteur(s)Karen Rose, Karen Rose
ISBN9789026147760
Afmetingen227x150x39 mm
Aantal pagina's464
UitgeverDe Fontein Romans & Spanning
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht676 gram

  Topthriller

Geschreven op zondag 17 november 2019 door Charlotte Veltman
Eén van de patiënten van psychiater Tess Ciccotelli pleegt zelfmoord. Althans zo lijkt het, en tot die wanhoopsdaad werd ze gedreven door haar psychiater. Ciccotelli moet haar onschuld bewijzen en dat valt niet mee, want rechercheur Aidan Reagan maakt het haar niet gemakkelijk. Hij ziet haar als een koele vrouw, want na een aantal moorden op kleine kinderen gaf zij aan de dader ontoerekeningsvatbaar is, hij zag geen kinderen maar monsters. Dan is er weer een sterfgeval. Wat is er toch aan de hand en waarom wil iemand het leven van Tess verwoesten? Vanaf de eerste pagina is ?Nergens veilig? superspannend. Rose weet de psychologische spanning vanaf het begin vast te houden tot het eind. De plotwending is bijzonder en onverwacht. Eigenlijk is alles wat je er over schrijft een spoiler. Wonderlijk is ook het gevoel van onbehagen dat je bekruipt als je dit boek leest. Ben je wel veilig in je eigen huis en wat is de rol van elektronica? 'Nergens veilig' lees je in een adem uit, stoppen is geen optie en je leest door. Je wilt gewoon weten hoe het zit en waarom. Rose heeft weer een topthriller geschreven, welverdiend 5 sterren.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.