Riley schrijft spannende roman

We beginnnen deze nieuwsbrief met een verrassende auteur, Lucinda Riley, die een spannende roman - De geheimen van de kostschool - schreef. Verder nieuwe thrillers van Ragnar Jónasson - Ademloos; Paul Dieudonné - Rechercheur De Klerck en het duistere web; Sam Holland - De echoman; Pascal Engman - De weduwen; Marieke Damen - Onbreekbaar en Becky Cooper - De doden houden we bij ons.


Lucinda Riley 'De geheimen van de kostschool'

In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, onderzoekt detective Jazz Hunter de moord op een vijftienjarige jongen. Ze duikt in de geschiedenis van de school en ontdekt dat er heel veel mensen iets te verbergen hebben. En de tijd begint te dringen, want er vallen meer slachtoffers…
Hunter krijgt te maken met familieverhoudingen, vriendschap en de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kinderen, maar gelukkig durft zij haar eigen keuzes te maken en altijd haar intuïtie te volgen.
Klik HIER voor een fragment. 

De geheimen van de kostschool
De geheimen van de kostschool

Auteur: Lucinda Riley
Bladzijden: 416
Prijs: € 24.99

Informatie  Meer informatie »

Ragnar Jónasson 'Ademloos'

In het vierde deel van de Duister IJsland-reeks wordt vlak voor kerst onderaan de kliffen van een afgelegen baai het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Op deze plek, in het noorden van IJsland, was ooit een levendig vissersdorp, maar tegenwoordig zijn er slechts twee gebouwen van over: een oude villa en een vuurtoren. Rechercheur Ari Thor Arason arriveert de dag voor kerst om de zaak te onderzoeken, om er al snel achter te komen dat vijfentwintig jaar geleden de moeder en het zusje van het slachtoffer van dezelfde kliffen hun dood tegemoet zijn gevallen. De enkele bewoners die deze verlaten plaats nog heeft, lijken allemaal iets te verbergen. En dan slaat het noodlot nogmaals toe…
Klik op het boek voor een fragment.

Ademloos
Ademloos

Auteur: Ragnar Jónasson
Bladzijden: 256
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »

Paul Dieudonné 'Rechercheur De Klerck en het duistere web'

Het zesde deel in een reeks over Lucien de Klerck (‘De Rotterdamse Baantjer’, volgens de uitgever) en zijn assistent Ruben Klaver van de Rotterdamse recherche. Als een anonieme tipgeefster mag worden geloofd, is er in Rotterdam een pedofielennetwerk actief dat kan voortbestaan door de beschermende hand van een officier van justitie. Ook het politiekorps is door het netwerk geïnfiltreerd. Daags na deze buitensporige verdachtmaking wordt het lichaam van de anonieme tipgeefster uit het water van de Heemraadssingel gevist. Haar gewelddadige dood is een mysterie. Niemand lijkt er voordeel bij te hebben. Of was haar waarschuwing niet uit de lucht gegrepen? De twijfel wakkert aan als rechercheur Lucien de Klerck door de commissaris wordt teruggefloten nadat hij de beschuldigde officier van justitie al te kritisch heeft bejegend.

 

 

Rechercheur De Klerck en het duistere web
Rechercheur De Klerck en het duistere web

Auteur: P. Dieudonné
Bladzijden: 144
Prijs: € 9.95

Informatie  Meer informatie »

Sam Holland 'De echoman'

In deze debuutthriller van Britse psychologe en zelfbenoemde ‘serial killer nerd’, is Jessica Ambrose op de vlucht. Ze wordt verdacht van het in brand steken van haar woning, waarbij haar echtgenoot is omgekomen en haar dochtertje zwaargewond raakte. Haar enige hoop is de gewetenloze rechercheur Nate Griffin, die ervan overtuigd is dat ze onschuldig is. Samen proberen ze de ware toedracht van de zaak te achterhalen.
Wanneer er in korte tijd meer verdachte zaken en moorden plaatsvinden, staat de politie voor een raadsel. Maar Jess en Nate ontdekken een link tussen de misdaden: iemand kopieert de moordmethoden van bekende seriemoordenaars uit de geschiedenis. Ze openen de jacht op een dader die zij 'de echoman' noemen.
Klik HIER voor een fragment.

De echoman
De echoman

Auteur: Sam Holland
Bladzijden: 352
Prijs: € 22.99

Informatie  Meer informatie »

Pascal Engman 'De weduwen'

In het derde (na Vuurland en Fenicide) deel over rechercheur Vanessa Frank worden in een park in Stockholm twee lichamen ontdekt. Het ene is van een politieagent, het andere van een jonge vrouw die niet geïdentificeerd kan worden. Omdat de politie gelooft dat de dood van de vrouw, hoe tragisch ook, niets meer is dan nevenschade, concentreren ze zich op de moord op de agent.
Frank onderzoekt echter een andere insteek, en dat brengt haar op het spoor van een terroristische organisatie. Terwijl Vanessa steeds dieper afdaalt in de schaduwen waarin deze organisatie zich ophoudt, neemt de angst voor een aanslag toe. Kan ze het plan van de terroristen op tijd ontrafelen en een ramp voorkomen?

De weduwen
De weduwen

Auteur: Pascal Engman
Bladzijden: 432
Prijs: € 23.99

Informatie  Meer informatie »

Marieke Damen 'Onbreekbaar'

Alexandra, een succesvolle zakenvrouw, en haar partner besluiten een pauze te nemen om uit te zoeken wat ze nog voor elkaar voelen. Alexandra vertrekt met hun zoontje Max naar hun vakantiehuis aan de rand van de Veluwe. Al snel na aankomst wordt Alexandra ontvoerd; Max blijft alleen in het huis achter…
Demi is een tiener vol toekomstdromen. Totdat ze zwanger raakt. Na een consult bij de abortuskliniek wordt ze klemgereden en in een busje gesleurd.
Alexandra en Demi kennen elkaar niet maar worden samen gevangengehouden in een kamer die ze de ‘papegaaienkooi’ gaan noemen. Wie houdt hen daar? Waarom? En kunnen ze nog ontsnappen?
Klik HIER voor een fragment.

Onbreekbaar
Onbreekbaar

Auteur: Marieke Damen
Bladzijden: 368
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »

Becky Cooper 'De doden houden we bij ons'

Met als ondertitel: Een moord op Harvard en een halve eeuw stilzwijgen. 1969 is het jaar van de tegencultuur, maar het prestigieuze Harvard staat nog bol van tradities. Vrouwelijke studenten worden er nauwelijks serieus genomen. En dan wordt een van hen, de vrijgevochten Jane Britton, vermoord aangetroffen – onder mysterieuze omstandigheden.
Veertig jaar later, als Becky Cooper er studeert, doen nog steeds de wilde geruchten de ronde. Janes minnaar, haar hoogleraar antropologie, zou haar na een duister ritueel hebben vermoord. De hoogleraar loopt nog vrij rond en het verhaal laat Becky niet los. Tien jaar lang doet ze onderzoek naar de ware toedracht. Resultaat: een portret op, van een elite-instituut waar de machtsverhoudingen al eeuwenlang vastliggen, en van een vrouw die tevergeefs droomde van een leven in een mannenwereld.

De doden houden we bij ons
De doden houden we bij ons

Auteur: Becky Cooper
Bladzijden: 568
Prijs: € 25.99

Informatie  Meer informatie »