Geef eens een gratis boek (weg)

Einde van het jaar is cadeautijd... en wat is er mooier dan een (spannend) boek cadeau te geven aan iemand. Wij geven u de kans om gratis een thriller cadeau te geven aan iemand die dat volgens u verdient. We geven drie exemplaren van Gezicht van het kwaad van Chris Carter weg aan iemand die u daarvoor bij ons voordraagt.
Maar... om daarvoor in aanmerking te komen, vragen wij u een zo orgineel mogelijk motivatie te formuleren en die ons te sturen via deze MAIL. De drie mooiste, beste, ontroerendste redenen zoeken wij uit en sturen het boek voor door naar de door u voorgestelde persoon.

Nieuw werk

Verder in deze nieuwsbrief nieuw werk van Charlotte Link - Leugenaar; Sebastian Fitzek - De weg naar huis; Tess Gerritsen - Schaduw van de nacht; Roel Janssen - De witwasser; Angela Marsons - Verloren meisjes; Richard Osman - De man die twee keer doodging en Karen Rose Op de vlucht van Karen Rose.

Over het cadeau boek

Op de traptreden van een kerkaltaar wordt het bloederige lichaam van een priester gevonden. Forensisch rechercheurs ontdekken dat in het bovenlijf van het slachtoffer het cijfer drie is gekerfd.

Eerst denkt profiler Robert Hunter dat het om een rituele moord gaat, maar als er meer lichamen worden gevonden, moet hij zijn mening bijstellen. De slachtoffers lijken te zijn geconfronteerd met zijn of haar ergste nachtmerries. Hoe kan de moordenaar dit zo precies weten? Robert Hunter en zijn sidekick Carlos Garcia worden zelf ook geconfronteerd met hun grootste angst tijdens hun zoektocht…

Gezicht van het kwaad
Gezicht van het kwaad

Auteur: Chris Carter
Bladzijden: 384
Prijs: € 19.99

Informatie  Meer informatie »

Charlotte Link 'Leugenaar'

Kate Linville, een eenzame detective van Scotland Yard, gunt maar één persoon op de wereld haar liefde en vertrouwen: haar vader. Als hij op brute wijze wordt vermoord in zijn eigen huis, verliest Kate abrupt haar laatste steun en toeverlaat. Om de zaak op de voet te volgen keert Kate vanuit Londen terug naar Yorkshire. Ze wordt al snel teleurgesteld: inspecteur Caleb Hale lijkt meer interesse te hebben in gemakkelijke antwoorden dan het achterhalen van de waarheid. Kate besluit zelf op onderzoek uit te gaan, want ze voelt aan alles dat de moord op haar vader veel complexer is dan de politie denkt. En terecht: haar vader had een heel donkere kant… waardoor de man die Kate dacht te kennen in een klap niet meer bestaat.
Klik HIER voor een fragment.

Leugenaar
Leugenaar

Auteur: Charlotte Link
Bladzijden: 608
Prijs: € 15

Informatie  Meer informatie »

Sebastian Fitzek 'De weg naar huis'

Het is zaterdag, net na 22.00 uur. Jules Tannberg is vrijwilliger bij een telefoondienst voor vrouwen die 's avonds bang worden op weg naar huis en die een telefoongezel willen wiens kalmerende stem hen veilig naar huis kan leiden. Er is tijdens de telefoontjes nog nooit een levensbedreigende situatie geweest.
Tot vandaag, wanneer Jules met Klara belt. De jonge vrouw is doodsbang. Ze gelooft dat ze wordt gevolgd door een man die haar eerder heeft aangevallen en die in bloed een datum op haar slaapkamermuur heeft geschilderd: de dag van Klara's dood! En die dag breekt aan in minder dan twee uur...

De weg naar huis
De weg naar huis

Auteur: Sebastian Fitzek
Bladzijden: 352
Prijs: € 23.99

Informatie  Meer informatie »

Tess Gerritsen 'Schaduw van de nacht'

Ava Collette ontvlucht haar verleden in Boston en huurt Brodie's Watch, een oud huis in een afgelegen kustdorpje in Maine. En ook al gaan er verhalen over de rondwarende geest van kapitein Brodie, ze voelt zich er onmiddellijk op haar gemak. Totdat ze vreemde geluiden begint te horen en de dorpelingen ontfutselt wat ze liever geheim houden voor buitenstaander: iedere vrouw die het huis bewoont heeft er ook is komen te overlijden. Is de geest van kapitein Brodie ervoor verantwoordelijk of is een moordenaar van vlees en bloed de schuldige? Iemand die steeds dichter in de buurt van Ava komt...

Schaduw van de nacht
Schaduw van de nacht

Auteur: Tess Gerritsen
Bladzijden: 288
Prijs: € 21.99

Informatie  Meer informatie »

Roel JanssenĀ  'De witwasser'

Rhonda Zander wordt naar Frankrijk gestuurd om onderzoek te doen naar de dood van een Nederlandse bankier. De Franse politie sluit al snel het dossier, maar Rhonda, een jonge, ambitieuze officier van Justitie, stuit op steeds meer ongerijmdheden. Ze ontdekt dat de bankier betrokken is bij een instituut dat rechts-radicale jongeren opleidt om te strijden voor het behoud van traditionele Europese waarden.
Daar ontmoet ze Ebbe Wolfswinkel, een advocaat die als curator werkt aan het faillissement van een bedrijf dat religieuze beelden leverde aan het instituut. En ze ontdekken dat het een dekmantel vormt voor een sinister netwerk van geweld en witwasserij met vertakkingen tot in de hoogste kringen.

Fragment & Trailer
Klik op het boek voor een fragment en HIER voor de boektrailer.

De witwasser
De witwasser

Auteur: Roel Janssen
Bladzijden: 352
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »

Angela Marsons 'Verloren meisjes'

Kim Stone is een briljante rechercheur met een prachtige carrière, al zorgt haar eigengereide werkwijze geregeld voor problemen met haar superieuren. In deel drie van de reeks over haar (in Engeland is nummer vijftien al verschenen) verdwijnen twee negenjarige meisjes, Charlie en Amy. Een bericht bevestigt hun ergste vermoedens: de twee zijn ontvoerd. Tussen de twee gezinnen ontspint zich een strijd op leven en dood. Welk spoor Kim Stone ook onderzoekt, de dader lijkt haar steeds een stap voor te zijn. Ze begint te vrezen dat deze intelligente en genadeloze misdadiger haar te slim af zal zijn. Zal een van de kinderen de ultieme prijs voor haar falen moeten betalen?
Klik op het boek voor een fragment.

Verloren meisjes
Verloren meisjes

Auteur: Angela Marsons
Bladzijden: 432
Prijs: € 19.99

Informatie  Meer informatie »

Richard Osman 'De man die twee keer doodging'

Het is weer donderdag, en de vier bejaarde leden van de moordclub verzamelen zich in het restaurant van hun verzorgingstehuis. Joyce, Ibrahim en Ron hopen dat Elizabeth een nieuwe cold case voor hen heeft – een moordzaak die ze als amateurspeurders kunnen gaan oplossen. Elizabeth is er echter met haar hoofd niet bij. Ze heeft een brief ontvangen van haar voormalige echtgenoot Douglas. Hij werkt voor de Engelse inlichtingendienst en is op de vlucht voor de maffia, vanwege een akkeffietje met 20 miljoen pond aan gestolen diamanten.
Voordat de moordclub hem kan helpen wordt Douglas vermoord. De vier bejaarde speurneuzen zijn nu zelf het doelwit. Slagen ze erin de diamanten op te sporen voordat de moordenaar hen uit de weg laat ruimen?
Klik op het boek voor een fragment.

De man die twee keer dood ging
De man die twee keer dood ging

Auteur: Richard Osman
Bladzijden: 352
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »

Karen Rose 'Op de vlucht'

Als kind ontsnapte FBI-agent Gideon Reynolds aan een sekte, noodgedwongen zijn familie achterlatend. Hoezeer deze gebeurtenis hem getekend heeft, blijkt des te meer wanneer hij op de zaak van Daisy Dawson wordt gezet, een jonge vrouw die sinds kort in Sacramento woont en op een avond bruut aangevallen wordt. Hoe verder Gideons onderzoek naar de dader komt, hoe meer blijkt dat het te maken heeft met zijn eigen verleden. Een verleden dat hij hoopte begraven te hebben…
Klik op het boek voor een fragment.

Op de vlucht
Op de vlucht

Auteur: Karen Rose
Bladzijden: 560
Prijs: € 20

Informatie  Meer informatie »