Beste thrillerfan,

Zondag 13 april om 17.00 uur vindt in Brouwerij de Prael in Amsterdam de derde Literaire Thrillersalon plaats. Dit keer met Tomas Ross, al meer dan dertig jaar een van de meest toonaangevende thrillerauteurs in ons land. In de salon spreekt hij over zijn boeken, de toekomst van de Nederlandse triller en over zijn nieuwe fonds TRC dat aanstormend talent een kans geeft. Daarnaast presenteert Edward Hendriks zijn tweede boek Gezworen vrienden. Wat heeft Edward gemeen met zijn succesvolle hoofdpersoon? En natuurlijk deelt ook deze maand Wim Krings zijn thrillertips weer met het publiek.

Literaire Thrillersalon
Zondag 13 april, 17.00 uur
Brouwerij de Prael, Oudezijds Armsteeg 26 in Amsterdam 
Gratis entree

Gezworen vrienden
Gezworen vrienden

Auteur: Edward Hendriks
Bladzijden: 304
Prijs: € 18.99

Informatie  Meer informatie »

Nieuw verschenen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Duivelspoort
Duivelspoort

Auteur: Clive Cussler
Bladzijden: 416
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
Ontaard
Ontaard

Auteur: Paula Daly
Bladzijden: 317
Prijs: € 18.99

Informatie  Meer informatie »
De verkeerde man
De verkeerde man

Auteur: David Ellis
Bladzijden: 352
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
Schijnvertoon
Schijnvertoon

Auteur: Loes den Hollander
Bladzijden: 320
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
Koortsmeisje
Koortsmeisje

Auteur: Elisabeth Östnäs
Bladzijden: 0
Prijs: € 14.95

Informatie  Meer informatie »

Scandinavische thrillerreis bij Buro Scanbrit

Ontdek het Zweden uit de Scandinavische thrillers van Stieg Larsson, Henning Mankell, Camilla Läckberg en Mari Jungstedt. U verblijft in mooie kustplaatsen in totaal verschillende delen van Zweden, die allemaal veel natuur en cultuur te bieden hebben. U komt langs een aantal hoogtepunten van Zweden, zoals de zonnige zuidkust, het vakantie-eiland Gotland en de hoofdstad Stockholm. Ook voor niet-thrillerfans is deze reis de moeite waard!

Klik hier voor meer informatie over deze reis.


Prijswinnaars Kortsluiting

In onze vorige nieuwsbrief stond een prijsvraag waarmee u kans maakte op een exemplaar van Kortsluiting als u wist hwat de volledige naam van Jeroen van Inkel is. Het juiste antwoord is Jeroen Hendrik Donderwinkel. Uit de goede inzendingen hebben wij drie winnaars getrokken:

- Robert van der Meiren uit Opwijk (B)
- S. Ron uit Utrecht
- Dion Ras uit Bunde

Gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie krijgen het boek binnenkort thuisgestuurd.

Kortsluiting
Kortsluiting

Auteur: Jeroen van Inkel
Bladzijden: 0
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »

Prijsvraag Ontspoord

Rechercheur Thomas Ravnsholdt, bijgenaamd Ravn, is op ziekteverlof gestuurd door het politiekorps na de inzinking die hij kreeg toen zijn vriendin bruut vermoord werd tijdens een overval. Vol zelfverwijt over haar dood heeft Ravn zich teruggetrokken op zijn oude motorboot in het centrum van Kopenhagen. Hier woont hij met zijn hond Møffe. Ravn wordt uit zijn rouwperiode gerukt wanneer een goede vriend zijn hulp inroept om een jong meisje op te sporen dat een paar jaar geleden spoorloos is verdwenen. Het onderzoek dwingt Ravn terug te keren naar zijn oude werkterrein en zich in de onderwereld van Kopenhagen te begeven. Alles wijst erop dat het meisje verkocht is aan de beruchte crimineel Slavros, die er een netwerk van bordelen in Europa op na houdt. Het spoor leidt naar Stockholm, naar een plek duisterder dan de hel. In een wedloop met de tijd probeert Ravn te achterhalen of het meisje nog leeft. Maar zijn onderzoek wordt bemoeilijkt door de onbekende seriemoordenaar die Stockholm al jaren in zijn greep houdt. Een sadist, die zijn slachtoffers tentoonstelt op de stortplaatsen van de stad, en die nu zijn volgende slachtoffer heeft uitgekozen.

Nieuwsgierig? Lees hier een fragment! Maar u kunt het boek ook winnen. Wat moet u daarvoor doen? Beantwoord de volgende vraag: Een van de karakters in het boek is Masja. Wat is Masja's nationaliteit? Stuur uw antwoord samen met uw naam en adres vóór 18 april naar info@thrillerboek.nl en wie weet bent u één van de winnaars.

Ontspoord
Ontspoord

Auteur: Michael Katz Krefeld
Bladzijden: 352
Prijs: € 10

Informatie  Meer informatie »