Beste thrillerfan,

Dit weekend vindt Manuscripta plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Wilt u deze feestelijke opening van het boekenseizoen bijwonen? Wij bieden u de laatste kans om met korting uw kaartje te kopen. Verder hebben we weer de nieuwste thrillers voor u verzameld, hebben we een prijsvraag rondom de populaire tv-serie The Killing, die onlangs in boekvorm is verschenen en we maken de winnaars van de prijsvraag uit onze vorige nieuwsbrief bekend.


Laatste kans: met korting naar Manuscripta

Wilt u komend weekend met korting naar Manuscripta? Het is nog steeds mogelijk om met korting uw kaarten te bestellen. Doe dat via deze link.

  • Een dagkaart voor zaterdag of zondag kost € 10,- ipv € 12,50.
  • Een passe-partout voor beide dagen kost € 15,- ipv € 20,-.
  • Een kaartje voor kinderen van 4 tot 15 jaar kost €6,-.
Gifdochters
Gifdochters

Auteur: Els Kerkhoven
Bladzijden: 288
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »
Een heel ander verhaal
Een heel ander verhaal

Auteur: Hakan Nesser
Bladzijden: 0
Prijs: € 20

Informatie  Meer informatie »
Gangreen
Gangreen

Auteur: Jef Geeraerts
Bladzijden: 1072
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »
Een doorn in het oog
Een doorn in het oog

Auteur: Julie Hastrup
Bladzijden: 352
Prijs: € 19.9

Informatie  Meer informatie »
De miljardair
De miljardair

Auteur: Dean Koontz
Bladzijden: 336
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »

Prijsvraag The Killing

Wie heeft Nanna Birk Larsen vermoord? Deze vraag hield miljoenen kijkers over de hele wereld in de ban. Alles begint wanneer inspecteur Sarah Lund zich meldt voor haar laatste werkdag in Kopenhagen en de 19-jarige Nanna als vermist wordt opgegeven. Dezelfde dag nog wordt het lijk van de jonge vrouw teruggevonden. Sarah voelt dat haar baas iemand beschermt en besluit haar geplande verhuizing naar Zweden uit te stellen. Een instinctieve beslissing die haar niet in dank wordt afgenomen, zeker niet wanneer het moordonderzoek haar naar de hoogste politieke kringen van Kopenhagen zal voeren.

De succesvolle Deense televisieserie The Killing met inspecteur Sarah Lund is ‘verboekt’ door thrillerauteur David Hewson. Het spannende resultaat ligt nu in de winkel en kost € 19,95. Om dat te vieren, verloten we een echte Sarah Lund-trui in maat M/L! (Sarah Lund heeft een favoriete trui die ze bijna elke aflevering aan heeft.) De tweede prijs is een compleet breipakket om er zelf een te breien en de derde prijs is het boek.

Wilt u kans maken op één van deze prijzen? Beantwoord de volgende drie vragen:

1. Wat is de oorspronkelijke Deense naam van The Killing?
2. In 2011 werd de International BAFTA voor het beste TV-drama aan The Killing toegekend. In 2012 werd ook het tweede seizoen van de serie genomineerd voor een BAFTA, maar die ging naar een andere Deense serie, welke?
3. De vraag waar het allemaal om gaat: Wie heeft Nanna Birk Larsen vermoord?

 

Stuur uw antwoord samen met uw naam en adres vóór 7 september naar info@thrillerboek.nl en wie weet bent u één van de gelukkige winnaars.

De killing
De killing

Auteur: David Hewson
Bladzijden: 0
Prijs: € 12.5

Informatie  Meer informatie »

Prijswinnaars Niets verdwijnt

In onze vorige nieuwsbrief stond een prijsvraag waarmee u kans maakte op een exemplaar van Niets verdwijnt, het thrillerdebuut van Elanor Dymott. als u wist wat de geboorteplaats van Elanor Dymott was. Het juiste antwoord is Cingola in Zambia. Uit de goede inzendingen hebben wij drie winnaars getrokken:

- Heidi Rohlen uit Heerlen
- John Hertogh uit Sittard
- Jax Merks uit Heemstede

Gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie krijgen het boek binnenkort thuisgestuurd.

Niets verdwijnt
Niets verdwijnt

Auteur: Elanor Dymott
Bladzijden: 0
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »