Beste thrillerfan,

De opening van het nieuwe boekenseizoen staat weer voor de deur. Deze wordt feestelijk gevierd tijdens Manuscripta. Wilt u daarbij zijn? Wij mogen onze klanten korting geven op de toegansprijs. Lees dus snel verder. Langzaam komen er ook meer uitgevers terug van vakantie en verschijnen de eerste nieuwe thrillers van dit najaar. Daarvan staan er ook een aantal in deze nieuwsbrief. En tenslotte hebben we ook weer een prijsvraag.


Manuscripta

Manuscripta is de jaarlijkse opening van het boekenseizoen. Zaterdag 1 en zondag 2 september presenteren Nederlandse uitgeverijen op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam de nieuwe titels van het komende seizoen. Je kunt binnen en buiten genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen en bijzondere acts.

Op thrillergebied presenteren onder andere Elvin Post, Lieneke Dijkzeul, Judith Visser, René Appel, Simone van der Vlugt, Marianne en Theo Hoogstraten en Bram Dehouck hun nieuwe thrillers. Tomas Ross wordt geïnterviewd over zijn nieuwe boek en vanuit het buitenland zijn Britta Bolt en Carlos Ruiz Zafón vertegenwoordigd.

Wilt u met korting naar Manuscripta? bestel uw kaarten dan via deze link.

  • Een dagkaart voor zaterdag of zondag kost € 10,- ipv € 12,50.
  • Een passe-partout voor beide dagen kost € 15,- ipv € 20,-.
  • Een kaartje voor kinderen van 4 tot 15 jaar kost €6,-.

Nieuwe oogst

Bekijk de eerste nieuwe titels van het seizoen!

Geraakt
Geraakt

Auteur: Els Ruiters
Bladzijden: 297
Prijs: € 14.95

Informatie  Meer informatie »
Huurling
Huurling

Auteur: Duncan Falconer
Bladzijden: 304
Prijs: € 21.99

Informatie  Meer informatie »
Schijndood
Schijndood

Auteur: Thomas Enger
Bladzijden: 360
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
Verloren ziel
Verloren ziel

Auteur: Ake Edwardson
Bladzijden: 248
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
De professor
De professor

Auteur: John Katzenbach
Bladzijden: 400
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
Kille woede
Kille woede

Auteur: Ted Goeglein
Bladzijden: 256
Prijs: € 14.95

Informatie  Meer informatie »

Prijsvraag Niets verdwijnt

Onlangs verscheen Niets verdwijnt, het thrillerdebuut van Elanor Dymott.

Tijdens een bezoek aan zijn oude college in Oxford wordt de vrouw van Alex Petersen, de mooie en levenslustige Rachel, vermoord. Alex’ leven verandert ingrijpend. Een halfjaar na de moord keert Alex terug naar Oxford. Stap voor stap probeert hij het mysterie rond haar dood te ontrafelen. Alex wordt in Oxford hartelijk ontvangen door Harry, voormalig docent en mentor van Rachel, een man die tijdens haar leven overal bij betrokken lijkt te zijn. Maar welke rol speelt Harry? En wat hebben haar universiteitsvrienden, Anthony en Cissy, ermee te maken? Zij deelden een voorliefde voor verboden activiteiten met Rachel. Langzamerhand leert Alex dat noch zijn eigen leven noch zijn liefde ook maar enigszins is wat hij dacht.

Verder lezen? Klik hier! Maar u kunt het boek ook winnen! Wat moet u daarvoor doen? Beantwoord de volgende vraag: Wat is de geboorteplaats van Elanor Dymott, de schrijfster van het boek? Stuur uw antwoord samen met uw naam en adres vóór 31 augustus naar info@thrillerboek.nl en wie weet bent u één van de gelukkige winnaars.

Niets verdwijnt
Niets verdwijnt

Auteur: Elanor Dymott
Bladzijden: 0
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »