Beste thrillerfan,

Wij zijn terug van weggeweest met deze week nieuws over 'de nieuwe Ruiz Zafon'. De gevangene van de hemel verschijnt in september, maar is nu al bij ons te reserveren. Ook de uitgevers hebben vakantie gehad de afgelopen maand. Er zijn dus niet veel nieuwe thrillers verschenen. Toch willen wij er één onder uw aandacht brengen: Route 66 killer. Een iets kortere nieuwsbrief dus deze week. Maar wij komen over twee weken bij u terug met (hopelijk) weer een hoop nieuwe thrillers...


Zafón is terug!

In september verschijnt De gevangene van de hemel, het derde en een-na-laatste deel in het vierluik rondom Het Kerkhof der Vergeten Boeken, waarin de betovering van boeken, liefde en vriendschap weer net zo’n belangrijke rol spelen. Een fantastisch verhaal vol intrige, humor en emotie, tegen het decor van het Barcelona van de jaren veertig en vijftig. De helden uit dit boek, Daniel Sempere en zijn vriend Fermín Romero de Torres, moeten erop uit om de grootste uitdaging van hun leven het hoofd te bieden.

In Spanje werden sinds half november al meer dan 600.000 exemplaren van het boek verkocht. En binnenkort kunnen wij in Nederland ook genieten van de Nederlandse vertaling. Maar wij hebben voor u vast een voorproefje. Of bekijk de boektrailer.

De gevangene van de hemel
De gevangene van de hemel

Auteur: Carlos Ruiz Zafon
Bladzijden: 318
Prijs: € 5

Informatie  Meer informatie »

Elke zomer slaat hij één keer toe

Vorige maand verscheen Route 66 Killer van Becky Masterman, een overrompelend debuut! Het is het eerste deel in een serie rond voormalig FBI-agente Brigid Quinn, een sterke vrouw met de nodige krassen op haar ziel.

Route 66 killer
Route 66 killer

Auteur: Becky Masterman
Bladzijden: 320
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »