Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Uitgeschakeld E-Boek

Angelique Haak

prijs: € 7.99

350 pagina's, ePUB met digitaal watermerk

ISBN: 9789461093561


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

‘Met jullie dochter is het begonnen, maar met haar zal het niet eindigen…’ Deze tekst ziet Dorine van Sevère, vrouw van een vooraanstaand gemeenteraadslid, als ze nietsvermoedend haar post opent. De tekst is geschreven op de rouwadvertentie van haar dochter Jorinde, die twee maanden daarvoor zelfmoord pleegde. Gealarmeerd schakelt zij de politie in en er blijkt er een link te zijn met een van de leden van het rechercheteam. Het zusje van een van hen, heeft twee jaar eerder ook zelfmoord gepleegd én was bevriend met Jorinde. Rechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf, stellen een onderzoek in en stuiten al snel op een misbruikzaak die verband lijkt te houden met de dood van de vrouwen. Meer en meer rijst de vraag of ze eigenlijk wel echt zelfmoord hebben gepleegd? Jennifer en Ricardo proberen aan te tonen dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien en te voorkomen dat er nog meer doden vallen. Ze raken verstrikt in een bizar onderzoek, waarbij meerdere mensen met heftige emoties kampen. En heftige emoties, zetten soms aan tot heftige daden…
TitelUitgeschakeld
Auteur(s)Angelique Haak, Angelique Haak
ISBN9789461093561
Aantal pagina's350
UitgeverDe Crime Compagnie
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 7.99
BindwijzeePUB met digitaal watermerk

  wat voorspelbaar

Geschreven op zondag 16 december 2018 door Justine Koster
Bij het lezen van ?Uitgeschakeld? maken we kennis, ik dan, met Jennifer. Ze krabbelt na een heftig gebeuren in deel 1 van deze serie ?Een nieuw Begin? weer aardig overeind. Het eerste deel heb ik niet gelezen dus moest ik het doen met de terug blikken die af en toe voorbij kwamen. Maar op zich was het absoluut niet hinderlijk, en kreeg je een klein beetje een idee van wat er gebeurd zou kunnen zijn. De inhoud van het tweede deel laat toch goed zien dat niets is wat het lijkt. Dat er achter elke voordeur een huist wel een drama. Bij de een is dat meer als bij de ander, maar het is er wel. De dochter van een gemeenteraadslid heeft zich van het leven berooft, de moeder krijgt een brief krijgt brief waaruit duidelijk wordt dat haar dochter niet de eerste, maar ook de laatste niet is. Dan komt de bal aan het rollen. Maar dan komen ook een beetje de clichés naar boven, je hebt het misschien allemaal al een keer gelezen, ik wel in ieder geval. Het is niet origineel. De spanning wel, die is broeierig te noemen en loopt lekker op. Het einde wordt verrassend, maar toch ook weer niet. Het is ook wat voorspelbaar, en dat is jammer. Want op zich is het een goed verhaal alleen de uitwerking had wat origineler gekund. De cover is mooi, sereen wit, een gezicht zijwaarts gedraaid, oog open en dan lekker rood de titel eronder. De schrijfstijl is prettig en het leest vlot weg. Je hoeft er niet echt bij na te denken. Persoonlijk vi=ond ik het een leuk tussendoortje, met een mooi open einde waarin alles mogelijk is.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!