Beoordeling:  
Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar

Bloedkoraal

Linda van Rijn

prijs: € 15.00

256 pagina's, Paperback

ISBN: 9789460684616


Dit boek is vervangen door ISBN 9789460684739. U kunt op de ISBN klikken om naar de pagina van dat boek te gaan.

Over het boek

Als journalist Emily van Son wordt uitgenodigd voor een tiendaagse persreis naar het Griekse Samos, twijfelt ze geen moment. Er is een nieuw resort geopend, waar Antonie Singha, de Nederlandse eigenaar en spiritueel coach, helende reizen aanbiedt. Emily heeft daar niet veel mee, maar ze is wel nieuwsgierig en bovendien zien de foto’s van de stranden en de prachtige natuur er aantrekkelijk uit. Een kleine vakantie kan ze wel gebruiken, nu ze de laatste tijd hard heeft gewerkt als hoofdredacteur van een groot magazine voor vrouwen.
Eenmaal ter plekke blijkt de groep van de persreis een bont gezelschap van journalisten en bloggers, sommigen helemaal gericht op spiritualiteit, sommigen juist helemaal niet. Emily kan het met iedereen goed vinden, al sluit ze al snel vriendschap met blogger Zara. Samen laten ze zich onderdompelen in alles wat het resort te bieden heeft.
Maar dan maakt een gruwelijk duikongeval een einde aan de relaxte vakantie. Plotseling staan het resort, de groep en de hele persreis in het teken van het ongeluk, dat zelfs door de politie wordt onderzocht. En nog voordat dat onderzoek iets heeft opgeleverd, vindt er een tweede tragedie plaats. Emily wil nu zo snel mogelijk naar huis, maar mag het resort niet verlaten. Eerst moet duidelijk worden of het wel echt om ongelukken gaat. En dat is ook de vraag die zich aan Emily opdringt. Kan ze op tijd weg komen voor er nog meer slachtoffers vallen…
TitelBloedkoraal
Auteur(s)Linda van Rijn
ISBN9789460684616
Is vervangen door ISBN9789460684739
Afmetingen216x140x25 mm
Aantal pagina's256
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdTijdelijk niet leverbaar
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht374 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!