Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Bèta

Tomas Ross

prijs: € 17.50

224 pagina's, Paperback

ISBN: 9789403115511


Over het boek

In 1987 verscheen van de hand van meesterverteller Tomas Ross een futuristische thriller over een dodelijk virus, bèta, dat miljoenen slachtoffers eist. Ruim dertig jaar later is bèta de angstaanjagende werkelijkheid geworden.

Bèta speelt zich af in 1996. De wereld wordt opgeschrikt door een nieuwe ziekte die binnen een jaar anderhalf miljoen slachtoffers maakt. De wetenschap staat machteloos tegenover dit virus, dat elk huidcontact afstraft met een afschuwelijke dood. De maatschappij verandert totaal: steden raken ontvolkt, intermenselijke relaties zijn verboden. Iedereen probeert te overleven in geïsoleerde appartementen. Wie aan bèta lijdt wordt geregistreerd door middel van een merkteken op het voorhoofd en verbannen naar speciale zones.
Alleen de zeer rijken kunnen de plaag ontvluchten en een leven kopen op een onbesmette eilandengroep in de Stille Zuidzee. Tom Weber en zijn zakenpartner Abel Pict ontwikkelen in Amsterdam een plan om met hun vrouw en kinderen te ontsnappen. Een plan waarmee ze miljoenen kunnen verdienen aan de gruwelijkste ziekte die de mensheid ooit bedreigde.Angstaanjagende thriller over een dodelijk virus
TitelBèta
Auteur(s)Tomas Ross
ISBN9789403115511
Afmetingen216x136x23 mm
Aantal pagina's224
UitgeverCargo
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 17.50
BindwijzePaperback
Gewicht350 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!