Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen

Hoogzomer E-Boek

Kim Faber

prijs: € 13.99

379 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789402761399


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

De nieuwe superspannende thriller van de auteurs van de bestseller Winterland. Scandinavische topspanning voor de lezers van Jussi Adler-Olsen en Lars Kepler.

De waarheid achterhalen kan levensgevaarlijke gevolgen hebben...
 
Inspecteur Martin Juncker is verbitterd over zijn degradatie naar een klein politiebureau in het saaie provinciestadje Sandsted. Maar heel lang heeft hij niet om daarbij stil te staan, aangezien er een advocaat vermoord wordt in het stadspark en híj het onderzoek moet leiden.
 
In Kopenhagen onderzoekt journaliste Charlotte Junckersen een anonieme tip: de terroristische aanslag die een paar maanden eerder plaatsvond, had wellicht voorkomen kunnen worden. Haar man, Martin Juncker, weigert zich erover uit te laten uit angst dat hun levens in gevaar komen. Rechercheur Signe Kristiansen, Junckers voormalige partner, is wel bereid om de zaak verder te onderzoeken, maar heeft haar handen vol aan enkele privézaken. Als er echter een onthoofd lichaam wordt aangetroffen en er een verband lijkt te zijn met de aanslag, bijt Signe zich alsnog vast in het onderzoek. Het was al warm in Kopenhagen, maar de zomer wordt nog broeieriger…

Over Winterland:

'Deze loeispannende thriller is de misdaadroman van het jaar.' - **** NRC Handelsblad
‘Fantastisch debuut uit Denemarken: goed uitgewerkte personages, fijne sfeer, goedgeschreven en een prima plot.’ - Monique Eskens, boekhandel De Drvkkery
‘Een explosieve thriller om eens ouderwets in één ruk uit te lezen.’ - **** Knack Focus
‘Komt nu al in aanmerking voor beste Scandi-thriller van het jaar.’ - ***** De Telegraaf
 
TitelHoogzomer
Auteur(s)Kim Faber, Janni Pedersen
ISBN9789402761399
Aantal pagina's379
UitgeverHarperCollins
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen
Prijs€ 13.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!