Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Kleinste kwaad E-Boek

Floris Kleijne

prijs: € 12.99

304 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789402318463


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

‘Een geweldige thriller en fantastisch debuut.’ Algemeen Dagblad over Klaverblad

Detective Roelant Onderwater heeft het criminele circuit voorgoed vaarwel gezegd. Vanaf nu neemt hij alleen nog koosjere zaken aan, zo heeft hij zijn partner Zorah beloofd. Maar dat voornemen blijkt lastiger vol te houden dan verwacht. Als hij een telefoontje ontvangt van Ko, een drugshandelaar bij wie Roelant in het krijt staat, kan hij onmogelijk nee zeggen. Ko’s dochter is ontvoerd en blijkbaar zijn de levens van nog vijf andere kinderen in gevaar. Roelant bijt zich vast in de zaak, maar besluit Zorah buiten schot te houden.

Zorah Thijssen worstelt al twee jaar met de nasleep van de zaak waarbij ze Roelant ontmoette, maar die ook haar carrière en haar gedroomde toekomst verwoestte. Als de ouders van een ontvoerd meisje haar hulp inroepen, grijpt ze die kans dankbaar aan. Halsoverkop stort Zorah zich op de zaak, maar daarmee zet ze meer op het spel dan ze beseft.

Zo begint een race tegen de klok tegen een gewetenloze, onzichtbare vijand, met de levens van zes onschuldige kinderen als inzet.

Boekverkopers en pers over Klaverblad

‘Een ongekend hoogtepunt met veel actie, stevige karakters en scherpe dialogen. Klaverblad is klaar om te verfilmen.’ Juryrapport Gouden Strop & Schaduwprijs 2021

‘Deze thriller blies me omver. Een geweldig boek om in één adem uit te lezen.’ Marlous Mutsaers, Gianotten Mutsaers, Tilburg

‘Een geweldige thriller!’ Ellis Gielen, boekhandel Stevens, Hoofddorp

TitelKleinste kwaad
Auteur(s)Floris Kleijne
OndertitelHoe ver ga jij als je alles dreigt te verliezen?
ISBN9789402318463
Aantal pagina's304
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!