Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Het beest

Carmen Mola

prijs: € 23.99

448 pagina's, Paperback

ISBN: 9789401618786


Over het boek

Het beest, de nieuwe thriller van Premio Planeta-winnaar Carmen Mola, speelt zich af in Madrid, 1834. De Spaanse stad barst uit zijn voegen en gaat bovendien gebukt onder een vreselijke cholera-epidemie. Maar dat is niet het enige wat de inwoners vrezen. Er sluipt een meedogenloze moordenaar door de straten, die het voorzien heeft op jonge meisjes en al snel de bijnaam ‘het Beest’ krijgt. De veertienjarige Lucía loopt hem tegen het lijf tijdens een van haar strooptochten en vanaf dat moment maakt hij jacht op haar.

Als het Beest haar zusje ontvoert, begint voor Lucía een verwoede race tegen de klok. Ze vindt onverwachte bondgenoten in een eenogige politieagent en een onverschrokken journalist, maar het is maar de vraag of die haar kunnen helpen. Lucía belandt in een complot van geheime genootschappen, bijgeloof, gruwelijke rituelen en politieke samenzweringen waar ze uit moet ontsnappen voor het te laat is...

Het beest is een filmische thriller vol actie en spanning, die je meevoert naar het Spanje van de negentiende eeuw. Perfect voor de fans van De stilte van de witte stad, Het parfum en Vogelman.

In de gruwelijke thriller Het beest van bestsellerauteur Carmen Mola sluipt er een meedogenloze moordenaar door Madrid die het voorzien heeft op jonge meisjes. Voor de fans van Het parfum en Vogelman.
TitelHet beest
Auteur(s)Carmen Mola
ISBN9789401618786
Afmetingen216x140x37 mm
Aantal pagina's448
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 23.99
BindwijzePaperback
Gewicht582 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!