Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Courtney's erfenis

Wilbur Smith

prijs: € 12.99

Paperback

ISBN: 9789401616966


Over het boek

In Courtney’s erfenis, het negentiende deel in de Courtney-reeks van de internationale bestsellerauteur Wilbur Smith, is de oorlog over en Hitler dood. Dat betekent alleen niet dat zijn gedachtegoed is uitgestorven. Saffron Courtney en haar geliefde echtgenoot Gerhard hebben de vreselijke oorlog overleefd, maar Gerhards broer en nazi-aanhanger Konrad is nog op vrije voeten en hij is vastbesloten de macht te grijpen. Een levensgevaarlijk kat-en-muisspel begint, met niet alleen verstrekkende gevolgen voor Saffron en Gerhard, maar voor het hele land.

In Kenia voelt het laatste stukje van het ooit zo grote koloniale rijk dat er een opstand nadert. Als de situatie gewelddadig wordt en het huis van de Courtneys wordt bedreigd, belandt Leon Courtney tussen twee machtige partijen in, terwijl het gevecht voor de vrijheid van het land begint.

‘Wilbur Smith is de allerbeste historische romanschrijver.’ – Stephen King

In Courtney’s erfenis van Wilbur Smith begint na WOII een levensgevaarlijk kat-en-muisspel als Konrad, nazi-aanhanger en de zwager van Saffron Courtney, vastbesloten is de macht te grijpen.
TitelCourtney's erfenis
Auteur(s)Wilbur Smith
ISBN9789401616966
Afmetingen238x158x32 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 12.99
BindwijzePaperback
Gewicht614 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!