Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Anna V. E-Boek

Arjan Alberts

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401616942


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

In Anna V., het bloedstollende slot in de Natan Z.-reeks van Arjan Alberts, werken bekende én nieuwe personages zonder dat ze het weten toe naar een gruwelijke ontknoping, waarbij slechts één ding overduidelijk is: een van hen moet sterven. Zelfs een nieuwe identiteit kan Suus niet beschermen, en Natan zal niet rusten voordat hij zijn ultieme doel heeft bereikt. Ook in dit laatste deel leidt Arjan Alberts de lezer op ingenieuze wijze door zijn angstaanjagende en verrassende plot vol gruwelijke misdaden en onverwachte wendingen.

Arjan Alberts werkte jarenlang voor het ministerie van Justitie en Veiligheid en is inmiddels gevangenisdirecteur. Zijn inside knowledge gebruikt hij op meesterlijke wijze in Anna V. ? terwijl er ondertussen gewerkt wordt aan de verfilming van Natan Z., het eerste deel in de serie!

'Natan Z. is een Hannibal Lecter-achtige creatie en doet ook denken aan de zieke geest van Jurek Walter in de Joona Linna-reeks van Lars Keppler.' - Het Parool

In Anna V., het laatste deel van de Natan Z.-serie, leidt Arjan Alberts de lezer op ingenieuze wijze door zijn angstaanjagende en verrassende plot vol gruwelijke misdaden en onverwachte wendingen.
TitelAnna V.
Auteur(s)Arjan Alberts
ISBN9789401616942
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!