Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Het jaar van het varken E-Boek

Carmen Mola

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401616379


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Het jaar van het varken, de derde thriller van Carmen Mola met hoofdinspecteur Elena Blanco in de hoofdrol, is gruwelijker dan ooit. Voor de lezers van Karin Slaughter en Helen Fields.

In Het jaar van het varken heeft hoofdinspecteur Elena Blanco de politie inmiddels verlaten, maar ze wordt weer teruggevraagd als haar vervanger spoorloos verdwijnt. Wat volgt is een zenuwslopende klopjacht op een meedogenloze moordenaar met angstaanjagende gewoonten, in een zaak die steeds complexer en gelaagder wordt.

Carmen Mola is een daverend succes in Spanje, ook al is het nog steeds een mysterie wie er achter het pseudoniem schuilgaat. Eerder won ze al de prestigieuze Premio Planeta. Het jaar van het varken is voor hardcore thrillerfans met stalen zenuwen: je bent gewaarschuwd...

'Heerlijk gruwelen zonder dat het over de top wordt.' - Vrij Nederland

Het jaar van het varken van Carmen Mola, het derde boek met Elena Blanco, is haar meest angstaanjagende boek ooit. Voor hardcore thrillerfans met stalen zenuwen!
TitelHet jaar van het varken
Auteur(s)Carmen Mola
ISBN9789401616379
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!