Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De duivel van Berlijn E-Boek

Fabiano Massimi

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401616126


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

De duivel van Berlijn, het tweede deel in de serie van Fabiano Massimi met rechercheur Siegfried Sauer in de hoofdrol, is een razendspannende zoektocht door het duistere Berlijn op de rand van de oorlog. Voor de lezers van Philip Kerr, Ken Follett en Robert Harris.

Berlijn, 27 februari 1933. Het is een bitterkoude avond en de straten zijn verlaten en doodstil. Maar dat verandert als brandweerlieden zich in allerijl naar de Reichstag haasten, waar een brand razendsnel om zich heen grijpt.

In de stad bevindt zich ook Siegfried Sauer, voormalig commissaris van de politie van Mu?nchen. Hij is op zoek naar zijn ex-geliefde Rosa, die zich bij het verzet heeft aangesloten en vervolgens is verdwenen. In een duister labyrint van intriges, moord, machtsspelletjes en verraad probeert Sauer Rosa op te sporen, maar hij dreigt te worden ingehaald door de geschiedenis.

De duivel van Berlijn is een nieuwe, briljant uitgewerkte pageturner van Fabiano Massimi waarin feit en fictie op ingenieuze wijze in elkaar overlopen en die de lezer aan de bladzijden gekluisterd houdt.

In de thriller De duivel van Berlijn van Fabiano Massimi is Siegfried Sauer op zoek naar zijn ex-geliefde. Maar in een duister labyrint van verraad dreigt hij door de geschiedenis te worden ingehaald.
TitelDe duivel van Berlijn
Auteur(s)Fabiano Massimi
ISBN9789401616126
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!